"Dziedošās ģimenes" pamet Beitiku ģimene (296)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijas dziedāšanas svētku šovu "Dziedošās ģimenes” šonedēļ atstāj viskuplākā Beitiku ģimene no Pāles.

Kā jau zināms, LNT šovu „Dziedošās ģimenes” katru nedēļu pēc skatītāju un žūrijas balsojuma rezultātiem atstāj viena ģimene. Tā, kura iemantos vislielāko žūrijas atzinību un skatītāju mīlestību, iegūs galveno balvu - 10 000 eiro, bet to uzzināsim vien decembrī, kad beigsies dziedāšanas svētki. Projekta žūrijā: LNT labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Uldis Marhilevičs un maestro Raimonds Pauls. Šo svētdien 10 ģimenēm bija jāsagatavo priekšnesums – pasaulē un Latvijā populāras dziesmas. Žūrija arī vienojās, ka samazinās atzīmes, lai konkurence un vērtējums taptu plašāk interpretējams un lietojams. Piedāvājam katras ģimenes izpildījuma vērtējumu konkursa pusfinālā un žūrijas komentārus par priekšnesumiem.

Grīnhofu ģimene no Ogres Grīnhofu ģimene bija izvēlējusies skaņdarbu no Ērika Kleptona repertuāra "Tears in heaven”. Žūrijas vērtējums - 30 punkti U.M.: „Galvenais šajā šovā ir pasniegt šīs dziesmas caur savu prizmu. Man prieks, ka to personalizējāt bez teatrālisma...” (10) K.P.: „Arī šī ir mana vismīļākā dziesma... Paldies Dāvim, kurš iznesa visu smagumu...” (10) R.P.: „Ļoti labi... Var just, ka mazais pārstāv Doma kori. Vizuāli bija skaisti...” (10)

Riču ģimene no Rīgas Riču ģimene uzsildīja zāli ar itāļu dziesmu "Volare". Žūrijas vērtējums - 30 punkti U.M.: „Man prieks par tām trīs d''Artanjana frizūrām. Jūs uzlikāt smuku punktu šim raidījumam.” (10) K.P.: „Nu smuki, smuki!” (10) R.P.: „Ko lai ar Ričiem dara? Lēkā, dzied – viss kārtībā!” (10)

Sudmaļu ģimene no Liepājas Sudmaļu ģimene aicināja "Ieskaties man acīs", kas ir Braiena Adamsa dziesmas latviskotā versija. Žūrijas vērtējums - 29 punkti U.M.: „Man bija sajūta, ka tiek dziedāta kāda Līvu dziesma. Liepāja ir roks! Paldies!” (9) K.P.: „Viss jūsu darītais ir krietns darbs! Es ar saviem 52 gadiem tirpu!” (10) R.P.: „Bija ļoti labi!” (10)

Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta Vītolu ģimene uzstājās ar vācu grupas „The Kelly Family” repertuāra dziesmu "Who’ll come with me". Žūrijas vērtējums - 29 punkti U.M.: „Ui, cik labi būtu jums paņemt no roka balādēm. Tur ir dvēseliskums, kas jums ir! Bet šī arī bija jums piemērota dziesma. Paldies!” (10) K.P.: „Esmu priecīga jūs skatīt arī šādā šķautnē. Ģimenes apvienošanās ir devusi savu!” (10) R.P.: „Es arī esmu jūsu fans jau ar pašu pirmo uzstāšanos! Paldies...” (9)

Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma Dukuru ģimene dziedāja Robija Viljamsa "Let me entertain you". Žūrijas vērtējums - 27 punkti U.M.: „Esat ar grūtu uzdevumu tikuši galā – sākt ar tāda mākslinieka dziesmu! Problēma – vairāk interpretēt sevi tomēr. Spēcīgi.” (9) K.P.: „Paldies par to, ka savu latiņu turat augstu katrā reizē! Pozitīvais gadījums, kad vārdu šovs varam pacelt citā kategorijā! Muzikāli bija pilnīgi!” (9) R.P.: „Par latiņu jau visu pateica... Pārāk labi! Patika, ka jaunas meitenes iesaistītas!...” (9)

Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem Eriņu ģimene uzstājās ar Elvisa Preslija rokenrola gabalu "Jailhouse rock". Žūrijas vērtējums - 27 punkti U.M.: „Viss kārtībā, rokenrols bija! Varbūt vairāk gribējās jūsu pašu deju soļus!” (9) K.P.: „Dzīvi un iedvesmojoši! Man patika!” (9) R.P.: „Kā būs ar valodu? Piedos, ka nedziedājāt latgaliski? Noskaņa bija, labi!” (9)

Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes Legzdiņu ģimene uzstājās ar Fredija Kvina dziesmu vācu valodā "Lido, mazā kaija". Žūrijas vērtējums: 27 punkti U.M.: „Jūs esat iekarojuši jau savu vietu šajā šovā – publika jūs uzņems ar aplausiem! Bet vēl kāda knifiņa pietrūka...” (9) K.P.: „Šis bija citāds priekšnesums nekā citi jūsējie. Bija labi!” (9) R.P.: „Mums jau ir specifiskas attiecības... Varu vien piebilst, cik tuvs ir vācu sentimentālisms. Zolīda dziedāšana, paldies!”(9)

Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas Igauņu ģimene pārsteidza ar dziesmu "Only you”. Žūrijas vērtējums - 26 punkti U.M.: „Patīk jūsu piegājiens, kā izvēlaties dziesmas. Man patika ģimenes galvas dziedājums. Bija laba vokalīze starp pantiņiem. Un noskaņa bija patiesa!” (10) K.P.: „Jūs uzņēmāt apgriezienus – sākums bija bikls. Esiet drošāki!” (8) R.P.: „Paldies par drosmi! Tomēr Latgales dziedājums jums bija tuvāks...” (8)

Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles Beitiku ģimene dziedāja Felina Kolina izpildīto dziesmu "You`ll be in my heart" no multiplikācijas filmas „Tarzāns” Žūrijas vērtējums - 25 punkti U.M.: „Interpretācija bija ļoti skaidra un patiesa. Uzdrīkstēšanās bija daudzbalsība. Šur tur mazliet – bet tā ir daudzveidība!” (9) K.P.: „Būtiskais ir vēstījums, ar ko bija kārtībā, bet mazliet bija netīrības balsīs...” (8) R.P.: „Neizmantojāt savu trumpi – kamerdziedāšanu. Bet līdz galam jau tikām! ”(8)

Skatītāji, kopskaitā 18 000 balsu, izlēma, ka no šova ir jāizstājas Beitiku ģimenei.

„Paldies visiem atbalstītājiem – nekad vēl nebijām jutuši tik lielu mīlestību! Paldies arī šova veidotājiem, kuri mums deva iespēju pamēģināt. Paldies kolēģiem, lai viņiem izdodas! Šīs skumjas ir gaišas,” pēc izbalsošanas runu teic Beitiku ģimenes galva.

Komentāri (296)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu