Deimons Olbārns sola trīs jaunus albumus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Virtuālās mūzikas grupas «Gorillaz» līderis Deimons Olbārns (Damon Albarn) apsolījis tuvākajā laikā izdot trīs jaunus albumus, ieskaitot solo albumu ar balādēm.

Kā britu mūziķis atklāja intervijā ar žurnālu «Stuff», drīzumā viņš ierakstīs disku kopā ar grupas «Red Hot Chili Peppers» basģitāristu Flī (Flea) un nigēriešu bundzinieku Toniju Alenu. Kā otro drīzumā gaidāmo ierakstu Deimons Olbārns minēja «Gorillaz» albumu, kas top grupas pārvietojamajā studijā koncertu starplaikos.

Pēc viņa vārdiem, tā ir savdabīga koncertturnejas dienasgrāmata un vienlaicīgi arī «mīlestības vēstule Amerikai». Tāpat mūziķis atzina, ka drīzumā plāno izdot solo albumu ar balādēm, kādu viņš vienmēr gribējis ierakstīt.

Runājot par savu pirmo grupu «Blur», Olbārns atzina, ka pagaidām neplāno doties koncertturnejā. Viņš piebilda, ka tuvākos piecus sešus gadus vispār negrib doties pasaules turnejās, lai varētu vairāk laika pavadīt ar savu 11 gadus veco meitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu