LTV valdes loceklis satura jautājumos Ņesterovs saglabā savu amatu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) šodien konkursā uz Latvijas Televīzijas (LTV) valdes locekļa amatu programmu attīstības jautājumos par uzvarētāju atzina līdzšinējo LTV valdes locekli Sergeju Ņesterovu.

Padome lēmumu pieņēmusi ar trīs balsīm par Ņesterovu, bet divas balsis atdotas par izklaides šovu producentu Kristapu Valdnieku. Par Ņesterovu balsoja Dace Ķezbere, Dainis Mjartāns un Ainārs Dimants, bet par Valdnieku - Ivars Zviedris un Aija Dulevska.

Amatam nominācijas komisija vēl bija izvirzījusi LTV Programmu daļas direktori Janu Semjonovu.

NEPLP locekļi šodien izvaicāja visus trīs kandidātus, kuri pretendēja uz LTV valdes locekļa amatu satura jautājumos.

Padome vakar nolēma, ka jauns konkurss uz šo amatu netiks rīkots.

Kā ziņots, neatbilstošu kandidātu dēļ uz LTV valdes locekļa finanšu jautājumos vietu tiks rīkots atkārtots konkurss, bet par tālāko konkursa norisi attiecībā uz LTV valdes locekļa amatu satura jautājumos lēmuma pieņemšana tika atlikta uz šo nedēļu.

Ideja par to, ka jauns konkurss būtu jārīko arī uz LTV valdes locekļa satura jautājumos amatu, parādījās pēc tam, kad LTV un Latvijas Radio raidījumos tika publiskoti konkursa dalībnieku vārdi, ko NEPLP dēvēja par spiediena izdarīšanu uz padomi.

Pašreizējās LTV valdes pilnvaru termiņš noslēdzās 2.aprīlī.

NEPLP 24.februāra sēdē vienbalsīgi nolēma uz pieciem gadiem pagarināt pašreizējā LTV valdes priekšsēdētāja Ivara Beltes pilnvaras, bet uz pārējo valdes locekļu vietām tika rīkots konkurss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu