"Dziedošajās ģimenēs" skanēs latviešu tautasdziesmas! (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo svētdien, 7. novembrī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē varēsim sekot līdzi, turēt īkšķus un atbalstīt savus favorītus šā rudens sirsnīgākajos un skatītāju iemīļotākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”. Šonedēļ aicinām ikvienu uz latviešu skaistāko dziesmu – mūsu tautasdziesmu - koncertu!

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Drozdoviču ģimene no Rīgas uzstāsies ar dziesmu „Pie ābeles”, Krūmiņi no Alūksnes dziedās „Nesmejieti, jūs ļautiņi”, Uškāni no Daugavpils pārsteigs ar „Ols dzīsmi”, Ņikonovi no Talsu novada Laucienes skandinās „Tautiešami apsolīju”, Dūdumu ģimene no Mārupes dziedās „Div’ dūjiņas gaisā skrēja” un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes uzstāsies ar „Tumša nakte, zaļa zāle”.

Šonedēļ dziedošās ģimenes skatītājus priecēs ar divām dziesmām – skaistu latviešu tautasdziesmu un dziesmu no jau esošā repertuāra.

Otra dziesma, ko ģimenes dziedās šo svētdien, būs kāda jau iepriekš skanējusi: Drozdoviču ģimene dziedās „Elpo”, Krūmiņi uzstāsies ar dziesmu „Jauna ēra”, Uškāni izvēlējušies „Sorgeņģeli”, Ņikonovi - lirisko „Māte Marija”, Dūdumu ģimene - vijīgo „Vēl” un Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes atkārtos „Raganu dziesmu”.

Šonedēļ šova žūrijā būs jau skatītāju iemīļotie vērtētāji - LNT labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un komponists Mārtiņš Brauns.

Šo svētdien latviešu tautasdziesmu īpašajā koncertā uzstāsies arī ansamblis „Dobeles zemessargi”.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu