Binnijas bērna tēvs paziņo, ka vairāk nav kopā ar Binniju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Pavisam nesen rakstījām, ka 22.martā raidījuma LNT Brokastis vadītāja un skaistumkopšanas salona «BBbinija» īpašniece Binnija Ārberga (40) ar mīļoto vīrieti ugunsdzēsēju un dīdžeju Matīsu Upleju (26) sagaidījuši savu pirmdzimto.

Šodien žurnāls «Privātā Dzīve» raksta, ka abiem vairs nav attiecību, to žurnālam stāstījis bērna tēvs Matīss Upleja. Binnija šo jautājumu žurnālam atteikusies komentēt, sakot: «Ļoti vēlos pasargāt savu pasaulīti, tāpēc šoreiz klusēšu.» Bērna tēvs stāstījis, ka nav piedalījies dzemdībās, bet dēlu ir redzējis.

Binnijas un Matīsa dēlam doti divi vārdi - Rodrigo Luiss. Binnija un Matīss nav oficiāli reģistrējuši savas attiecības, bet dēlam dots tēva uzvārds. Bērna tēvs stāstījis, ka vārdu Rodrigo devis viņš, bet otro vārdu Luiss devusi Binnija.

Jau rakstījām, ka janvāra beigās Binnija atvadījusies no darba kolēģiem televīzijā, jo devusies dekrēta atvaļinājumā, sakot, ka televīzijā atgriezīsies tad, kad «mazulītis ļaus».

Binnija un Matīss satikās TV šovā «Precamies?!», kur Binnija bija vadītāja. Pirmajā tikšanās reizē Binnija, ieraugot Matīsu raidījumā, teica: «Es uz tevi skatos un klausos tevī, un domāju, vai tiešām var būt tā, ka tev nav meitenes? Manā skatījumā tas ir pilnīgs brīnums! Jo tu esi ne tikai skaists, bet ļoti inteliģents, mīlošs un ļoti labs puisis!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu