Grupas Mofo jaunā albuma noklausīšanās (48)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: / Foto: Druvis Haritonovs

18.jūnijā ar grupas "Mofo" jaunā albuma prezentāciju tiks rīkots šīs vasaras festivāla "Postivus AB Festival" ieskaņas pasākums.

Festivāla ieskaņas koncertā piedalīsies festivāla grupa "Mofo", kas tieši 18.jūnijā digitālā formātā ikvienam interesentam dāvā savu otro studijas albumu "Raķete". Albums būs pieejams iegādei www.positivusabfestival.com.

Festivāla ieskaņas pasākums 18.jūnijā plkst.19 notiks koncertaģentūras "Positivus Music" biroja pagalmā, Zundas pasāžā, Ūdens ielā 12.

Uz festivāla ieskaņas pasākumu ir aicināti visi Positivus AB festivāla biļešu īpašnieki un grupas Mofo fani. Ieeja pasākumā bez maksas. Pēc koncerta visi apmeklētāji dāvanā saņems grupas Mofo jauno albumu "Raķete", kura limitēto izdevumu piedāvās Tele2 un Positivus Music.

„Tele2 šo vasaru sauc par muzikālo vasaru, kas nozīmē, ka, esot kopā ar dažādiem mūziķiem, atbalstām mūzikas radīšanu un sniedzam iespēju to dzirdēt ikvienam. Īpaši Tele2 klientiem esam sagatavojuši pārsteigumu – iespēju mēnesi pirms Positivus AB festivāla pirmajiem ekskluzīvi un bez maksas wap.tele2.lv lejupielādēt Mofo jauno hitu – dziesmu "Raķete",” uzsver Jānis Spoģis, Tele2 mārketinga direktors.

Pirms grupas Mofo albuma prezentācijas Positivus Music informēs žurnālistus par festivāla sagatavošanu, jaunumiem un gaidāmajiem pārsteigumiem. Pēc preses konferences notiks arī žurnālistu akreditācija Positivus AB festivālam. Akreditēties festivālam varēs tikai 18.jūnija pasākuma laikā.

Savukārt grupas Mofo jaunais albums Raķete ikvienam interesentam CD formātā būs pieejams no 18.jūlija, bet jau 19.jūlijā Mofo uzstāsies Positivus AB festivālā.

Albuma ieraksta ģeogrāfija ietver Zviedriju - Petera Helmsa (Peter Helms) meža māju, Kopenhāgenas konservatoriju, Rīgas Sound Division Studio un Bristoles Optimum, kurās skaņu meistari Peteris Helms, Gatis Zaķis un Šons Džozefs (Shawn Joseph) ierakstam piebūra savu auru.

Mofo: „Šis ir mazliet savādāks ieraksts nekā viss cits, ko līdz šim esam darījuši. Sarakstīts dažos mēnešos, ierakstīts, spēlējot dzīvajā, desmit dienās meža vidū Zviedrijā, tad gandrīz gadu meklējis dienas gaismu, līdz beidzot ir gatavs taustāmā un digitālā formātā. Albuma stāsts ir sanācis negaidīti personisks, un to paturēsim pie sevis.”

Biļetes uz Positivus AB festivālu iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv Vienas festivāla dienas biļetes cena ir Ls 25, bet abu festivāla dienu cena – Ls 30. Pieejamas arī grupas biļetes, kad, pērkot vismaz sešas biļetes, abu festivāla dienu biļetes cena ir Ls 25.

Šogad Positivus AB festivālā piedalīsies tādas grupas kā Fat Boy Slim, Manic Street Preachers, Travis, Timo Maas, Gustavo, I’m From Barcelona, Mofo, Pienvedēja Piedzīvojumi un citas grupas. Jaunākā informācija un grupu saraksts festivāla mājas lapā – www.positivusabfestival.com .

No 18.jūnija Platforma Music piedāvā 1000 singla "Raķete" bezmaksas lejupielādes!!!

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu