Paramore albums arī Latvijā! (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

No 1.oktobra Latvijā pieejams amerikāņu grupas "Paramore" jaunais albums "brand new eyes", kas klajā nācis mūzikas izdevniecības "Warner Music" apgādā.

Jauno albumu Nešvilā bāzētā grupa Paramore producējusi kopā ar filmas “Twilight” hita “Decode” producentu Robu Kavallo (Rob Cavallo), kurš strādājis arī ar grupām “Green Day” un “My Chemical Romance”. ir pirmais albums, kurā dzirdams grupas jaunais ģitārists Teilors Jorks (Taylor York). Teilors piedalījies Paramore dziesmu radīšanā un koncerttūrēs jau no grupas rašanās 2004.gadā.

"Jaunajā albumā man bija svarīgi izvairīties no klišejām dziesmu tekstos. Redzu, kā jaunās grupas pārvēršas, pirmajā albumā dziedot par izsalkumu, bet jau nākamajā par paparaci. Tāpēc es ieslēdzos savā čaulā, negāju ārpus mājām, lai uzrakstītu dziesmu liriku," atklāj divdesmitgadīgā grupas vokāliste Heilija Viljamsa (Hayley Williams).

Heilijas patiesums vislabāk dzirdams akustiskajā balādē “The Only Exception” un albuma noslēdzošajā skaņdarbā “All I Wanted”.

"Sākumā jutos nedroši, atklādama sevi visai pasaulei, bet tagad, kad tas viss ir iemūžināts albumā, domāju, daudzi varēs šīs dziesmas attiecināt arī uz sevi," stāsta Heilija.

Kā bonus dziesma albumam pievienota hita “Decode” versija, kas dzirdama filmas “Twilight” mūzikas izlasē.

Tiek prognozēts, ka Paramore jaunais albums “brand new eyes” ASV debitēs Billboard albumu topa 1.vietā.

Albums pieejams arī ierobežotas tirāžas “Deluxe” versijā, kurai pievienots DVD ar dokumentālo filmu par albuma tapšanu. Kā bonus dziesmas pievienotas “Ignorance” un “Where the Lines Overlap” akustiskās versijas.

Pēc ASV tūres noslēgšanās grupas mājvietā Nešvilā 1.novembrī, Paramore sola doties tūrē pa Eiropu.

Grupu Paramore veido vokāliste Heilija Viljamsa, ģitāristi Džošs Faro (Josh Farro) un Teilors Jorks, bundzinieks Zaks Faro (Zack Farro) un basģitārists Džeremijs Deivis (Jeremy Davis). Grupas iepriekšējais albums – 2007.gada – visā pasaulē pārdots 2 miljonos eksemplāru.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu