Depa, Kūpera un Džo Perija grupa dosies koncertturnejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @hollywoodvamps

Rokgrupa «Hollywood Vampires», kurā spēlē aktieris Džonijs Deps, dziedātājs Eliss Kūpers un ģitārists Džo Perijs, vasarā dosies koncertturnejā. Grupa no maija līdz jūlijam uzstāsies vairākos festivālos ASV un Eiropā.

Maijā «Hollywood Vampires» uzstāsies «Rock in Rio» festivālā Portugālē un Grēnalundas izklaides parkā Zviedrijā, bet jūnijā viesosies Horsensas cietumā iekārtotajā koncertzālē Dānijā un «Romexpo» arēnā Rumānijā. Pēc tam grupa sniegs vēl piecus koncertus ASV.

Grupā ir četri dalībnieki - Holivudas aktieris Džonijs Deps, dziedātājs Eliss Kūpers, grupas «Aerosmith» ģitārists Džo Perijs un grupas «Guns N' Roses» basģitārists Dafs Makagans.

«Mums ļoti uzmanīgi jāizveido koncertu grafiks,» mūzikas žurnālam «Rolling Stone» skaidro Kūpers. «Džonijam ir jāfilmējas, «Aerosmith» un «Guns N' Roses» ir savi plāni, un tad vēl esmu es! Tie ir pieci dažādi virzieni. Tas ir neparasti, ka visi varam satikties, kamēr nestrādājam. Visiem jāskatās kalendārā un jāatrod divas nedēļas, kas visiem ir brīvas.»

Grupa «Hollywood Vampires» dibināta 2015. gadā.

Grupas nosaukums aizgūts no Kūpera kādreizējās supergrupas, kurā spēlēja viņa draugi Kīts Mūns, Harijs Nilsons, Džons Lenons un Ringo Stārs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu