Berimora iepazīstina ar savu pirmo pilnmetrāžas filmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien Losandželosas kinoteātri "Grauman's Chinese Theatre" notikusi Holivudas aktrises Drū Berimoras režisētās filmas "Whip It" pirmizrāde.

Pirmizrādi apmeklēja arī Stīvens Spīlbergs un Kventins Tarantino, lai svinētu Berimoras debiju režijā.

Filma vēsta par kādu jaunieti, kuru tēlo ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvai nominētā aktrise Elena Peidža. Aktrises varone Blisa vēlas izlauzties no mazpilsētas važām, taču viņas māte, kura ir apsēsta ar meitas pieteikšanu skaistumkonkursiem, ir pārliecināta, ka Blisa varēs gūt dzīvē panākumus, ja vien tiks pie kroņa. Mazliet neveiklā jauniete nojauš, ka ārpus zināmās pilsētas ir kāda cita, daudz lielāka un interesantāka pasaule. Kad Blisa kopā ar draudzeni aizlavās uz Ostinu, viņa atklāj skrituļslidošanas pasauli.

Kā atklāja Berimora, viņa vienmēr vēlējusies stāvēt kameras otrā pusē. "Protams, es gribēju ticēt, ka man pietiks spēka, bet nebiju pārliecināta. Tomēr dzīvē tev sevi nepārtraukti ir jāizaicina. Ja zini, ka vari ko paveikt, tas nozīmē, ka visu jau esi izdarījis. Ir laiks iedarbināt baiļu faktoru un sasniegt jaunas virsotnes. Visu savu dzīvi esmu gribējusi nodarboties ar režiju un tagad esmu to izdarījusi."

Aktrise Elena Peidža atzina, ka darbs ar Berimoru, kura arī filmējusies kinolentē, bijis daudz interesantāks, nekā viņa bija iedomājusies. "Tas ir smieklīgi, jo, sākot darbu, man bija gatavs priekšstats: tā ir Drū Berimora, viņa ir producējusi, es pat nezinu, cik daudz filmu, viņa ir tik gudra, ar ļoti īpašu filmas redzējumu. Viņa sagrāva manus priekšstatus. Viņa ir vislaipnākais, līdzjūtīgākais un centīgākais cilvēks, kādu esmu satikusi," sacīja Peidža.

Kinolente "Whip It" ASV kinoteātros skatāma no 2.oktobra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu