Notiks Gačo lielkoncerts klubā "Essential" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11.novembrī Rīgā, klubā "Essential", notiks hiphopa mākslinieka Gačo (Gacho) lielkoncerts "Hardcore", informēja Gačo menedžmenta pārstāvis Kaspars Jansons.

Koncerts būs bagātināts ar dažādiem no "hardcore" mūzikas kultūras aizgūtiem elementiem, un pasākuma norisē tiks iesaistīta liela daļa skatītāju. Turklāt grupas skatuves sastāvā tiks iekļauts kāds īpašs elements, kas pirmoreiz figurēs gan Gačo mūzikā, gan Latvijas hiphopā vispār.

Koncertā kā īpašais viesis piedalīsies Adams Tensta - pēdējā piecgadē populārākais hiphopa un "r'n'b" izpildītājs Zviedrijā, ar ko Gačo vairākkārt sadarbojies kopš 2005.gada.

Tensta ieguva popularitāti līdz ar singla "They Wanna Know" iznākšanu, kas turpmāk nodrošināja viņa vietu Zviedrijas radiostaciju topu augšgalos un galveno mūzikas masu mediju pastiprinātu uzmanību. Viņa debijas albums ieguva "Grammis" balvu, kas ir Zviedrijas ekvivalents "Grammy". Patlaban mūziķis strādā pie sava jaunā albuma, ko plānots izdot nākamā gada sākumā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu