Girgensons pagaidām savācis 45. lielāko balsu skaitu dalībai NHL Zvaigžņu spēlē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas hokeja valstsvienības un Bufalo «Sabres» centra uzbrucējs Zemgus Girgensons nepilnā nedēļā līdz otrdienai ir savācis 45. lielāko balsu skaitu gadskārtējai Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēlei, kas 25. janvārī notiks Kolumbusā.

Par spēlētājiem, kurus līdzjutēji vēlētos redzēt šajā spēlē, iespējams nobalsot visā pasaulē elektroniski NHL mājaslapā. Girgensons norādīts kā «karsts» spēlētājs, kas nozīmē, ka par viņu notiek aktīva balsošana. No pirmajiem 25 pagaidām visvairāk balsis ieguvušajiem šādi «karstie» ir 23, savukārt otrajā piecdesmitniekā - tikai divi.

Balsošana sākās 20. novembrī un ilgs līdz 1. janvārim. Visvairāk balsu saņēmušie katrā pozīcijā iegūs tiesības piedalīties spēlē automātiski, bet pārējos spēlētājus noteiks NHL. Iepriekšējā Zvaigžņu spēle notika 2012. gadā Otavā, kurā Zdeno Haras komanda ar 12:9 uzvarēja Daniela Alfredsona komandu.

Visvairāk balsu pagaidām saņēmis Monreālas «Canadiens» aizsargs Pīkejs Subans, kuram seko Pitsburgas «Penguins» uzbrucējs Sidnijs Krosbijs, «Canadiens» vārtsargs Kerijs Praiss un divi Čikāgas «Blackhawks» uzbrucēji - Patriks Keins un Džonatans Teivss.

Cik kuram spēlētājam ir līdzjutēju balsu, netiek izpausts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu