"IndyGo" atgriežas Studentu klubā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 11.novembrī, plkst. 23 LMA Studentu klubā uzstāsies grupas "IndyGo" un "Art Of Keeping Secrets", informē Baiba Norlinde, LMA Studentu kluba pārstāve.

"IndyGo" dibināta 2002. gadā. Savā darbības laikā bijusi dažādos ampluā - gan "tas ansamblis - festivālu uzvarētājs", gan "tā grupa ar ierakstu līgumu", gan "apvienība, kura Gada balvā konkurē ar popgrupām", toties tagad mūziķi par sevi saka: "Esam brangi atpūtušies no visas tās kņadas, lai attīrītos no visas pievienotās vērtības, kas nav saistīta ar mūziku. Pēdējos gados, domājot, vai tam visam ir nepieciešams turpinājums, stoiskā mierā spēlējām savā pagrabiņā, rakstījām jaunas, pārāk garas, radio nederīgas dziesmas."

Pēc disku "Indygo un "Under Construction EP" izdošanas grupa bija paņēmusi radošu pauzi, lai tagad atgrieztos oriģinālā sastāvā, svaigā skanējumā.

Koncertā kā viesi uz skatuves kāps muzikālā apvienība "Art Of Keeping Secrets". Grupa radusies 2009. gada beigās, kopā sanākot dažāda rakstura un pieredzes mūziķiem. Tās dalībnieki spēlējuši un spēlē joprojām tādās apvienībās kā "Cilvēks ar Putniņu", "ak69", "Audio Maize", "Headshots", "Sidemind".

Ieeja klubā no plkst. 22:00. Ieejas maksa 2,00 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu