«Pulkvedī» uzstāsies Krievijas indīelektro grupa «On-The-Go»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar, 25. novembrī, Vecrīgas klubā «Pulkvedim neviens neraksta» (Peldu ielā 26/28) uzstāsies viena no pēdējā laika labākajām jaunākās paaudzes indie grupām no Krievijas «On-The-Go», informē klubā. Savu Eiropas koncertu tūri jaunie mūziķi ir izvēlējušies sākt ar koncertu Latvijā. Pēc Latvijas koncerta grupa dosies koncertos uz Franciju, Vāciju un Dāniju.

«Šis būs mūsu pirmais koncerts Rīgā. Jau labu laiku esam domājuši par iespēju spēlēt kādā pasākumā Latvijā. Esam dzirdējuši daudz laba par Latvijas mūzikas industriju, it īpaši par jaunajām grupām,» atzīst grupas solists Jurijs.

Grupa ir dibināta 2007. gadā, tās sastāvs ir: Jurijs Makarčevs, Maksims Makarčevs, Jevgēnijs Merkuševs, Dmitrijs Midborns un Gregorijs Dobriņins. Grupas skanējumu var raksturot kā indie elektro-pop. Grupa darbības laikā ir izdevusi trīs studijas ierakstus, jaunākais izdots šā gada aprīlī, tā nosaukums ir «Young Hearts». Interesants ir fakts, ka nevienam no grupas dalībniekiem nav mūzikas izglītības, grupas vokālists ir angļu un franču valodas pasniedzējs, kas viņam noteikti ir devis priekšrocības dziedājumā, tas ir skaidri saprotams, un tikai pavisam nedaudz var sadzirdēt īpašo akcentu.

Pirms grupas «On-The-Go» varēs noklausīties vēl vienu Krievijas sintpop mūziķi «Poko Cox», kas kopā ar grupu dosies Eiropas tūrē.

Ieeja koncertā ir bez maksas. Koncerta sākums plkst. 20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu