Teātrī "Kabata" pirmizrādi piedzīvos "Sprīdītis"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Lācis

11.novembrī, Lāčplēša dienā, kā godinājums stipriem, drošiem, uzņēmīgiem vīriem, savas zemes aizstāvjiem neatkarīgajā teātrī "Kabata" (Peldu ielā 19) plkst. 18 pirmizrādi piedzīvos muzikāla pasaka divos cēlienos A.Brigaderes "Sprīdītis". Režisore Dita Balčus. Komponists Imants Kalniņš.

"Liekas, ka katrs no mums zina šo pasaku un personīgi pazīst zinātkāro, drosmīgo, atjautīgo, labestīgo latviešu zēnu Sprīdīti, kā arī cilvēciskās alkas meklēt savu Laimīgo Zemi. Ceļš un tajā sastaptie cilvēki, mītiskie tēli un situācijas veido un pārbauda pašu ceļa gājēju," vēsta izrādes veidotāju paziņojums.

Režisore Dita Balčus. Komponists Imants Kalniņš. Mākslinieks Dins Kopštāls. Horeogrāfe Terēze Lasmane. Titullomā Māris Jonovs. Lomās: Vita Baļčunaite, Egija Silāre, Elizabete Balčus vai Zane Meldere, Enriko Avots, Dainis Sumišķis vai Mārtiņš Vērdiņš.

Izrādes neatkarīgajā teātrī "Kabata"

11.11.2011. pl. 18.00

12.11.2011. pl. 12.00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu