«Turaidas roze» sveiks Imantu Kalniņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Gatavojoties šogad gaidāmajai komponista Imanta Kalniņa 75 gadu jubilejai, ansamblis «Turaidas roze» sagatavojis grupas dibinātājam un dziesmu autoram veltītu īpašu koncertprogrammu, informē ansambļa pārstāvis Juris Millers. Ansamblis «Turaidas roze» tika dibināts 1985. gadā un par tā izteiksmīgāko muzikālo vizītkarti kļuva komponists Kalniņš, kā arī solisti Olga Rajecka un Uģis Roze.

Kā vienas no populārākajām grupas dziesmām jāmin «Kas dzīvo tanī pusē?», «Nelaid, māte bērnus mežā», «Apvij rokas», «Svētku diena».

Kā stāsta Rajecka, «komponista Imanta Kalniņa jubileja ir lielisks iemesls, lai šīs dziesmas atkal skanētu no skatuves tieši mūsu - ansambļa «Turaidas roze» izpildījumā».

Koncerta pirmajā daļā skanēs dziesmu cikls «Kurpnieks un kurpniecīte», bet otrajā daļā - grupas populārākie hiti.

«Turaidas roze» koncerts gaidāms 9. aprīlī Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis», 6. maijā Alūksnes kultūras centrā, 19. maijā Vidzemes koncertzālē Cēsīs un 20. maijā Latgales vēstniecībā «Gors» Rēzeknē. Ansambļa koncertu tūre noslēgsies 29. maijā ar koncertu kinoteātrī «Splendid Palace».

Biļetes uz koncertiem ir pieejamas visas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā «bilesuparadize.lv».

Millers arī informēja, ka iegādātās biļetes uz grupas plānoto koncertu koncertzālē «Rīga» ir derīgas uz koncertu «Splendid Palace» un biļešu apmaiņa tiks veikta stundu pirms koncerta sākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu