Šķēle: valdība kontrolē situāciju valstī (155)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tautas partijas dibinātājs, uzņēmējs Andris Šķēle intervijā "Neatkarīgajai" uzsver, ka valdība joprojām kontrolē situāciju valstī un tā šobrīd nedrīkst krist.

"Kamēr nav panākta jauna vienošanās ar SVF, kamēr nav apstiprināts budžets, kamēr nav atbildes uz nozīmīgiem jautājumiem par Eiropas fondiem un par finanšu sektora stabilitāti, ieviest politisko nestabilitāti, gāžot valdību – tas būtu ļoti nekrietni pret valsti. To šobrīd nedrīkst! Tā vai citādi, bet valdība tomēr kontrolē situāciju valstī. Ņemot vērā ļoti nozīmīgos un kritiskos lēmumus sociālajā jomā, šobrīd nevar pieļaut, ka valdība zaudē kontroli pār situāciju politisku iemeslu dēļ. Valdība ir jānotur," intervijā saka Andris Šķēle.

Šķēle arī uzskata, ka esošās valsts finansiālās grūtības varētu risināt, pārdodot Parex banku, kaut vai par vienu latu.

"Piemēram, milzīgu naudu aprij Parex banka. Un prasīs vēl. Bet ir risinājums – ātrāk pārdot šo banku kādam, kura garantijas ir tik spēcīgas un vērtīgas, ka Latvija varētu atviegloti nopūsties un aizmirst par šīs bankas nedienām uz visiem laikiem," intervijā norāda Tautas partijas dibinātājs.

Komentāri (155)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu