«Betmens pret Supermenu» saglabā 1. vietu ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Supervaroņu grāvējs «Batman v. Superman: Dawn of Justice» («Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma») piedzīvojusi 68 procentu ieņēmumu kritumu, taču tāpat gana pārliecinoši saglabājusi populārākās filmas statusu Ziemeļamerikā.

Lai arī grāvējs saņēmis pretrunīgas atsauksmes no kino kritiķiem, skatītāji plūduši aumaļām uz filmas seansiem.

Otrās izrādīšanas nedēļas griezumā Ziemeļamerikā filma iekasējusi 51,4 miljonus dolāru.

Savukārt kopumā pasaulē šī kinolente jau iekasējusi 682,9 miljonus.

Populāro komiksu varoņu Betmena un Supermena tēlos ir iejutušies aktieri Bens Afleks un Henrijs Kavils, savukārt filmas režisors ir pieredzējušais zinātniskās fantastikas žanra meistars Zaks Snaiders.

Filmas režisors ir atzinis, ka sākotnēji viņam šķitis, ka Supermens un Betmens nespētu sadzīvot vienā pasaulē, tāpēc viņš aktieriem devis lielu brīvību supervaroņu tēlu interpretācijās. «Kopā nonācām pie secinājuma, ka Supermens ir idealizēts tēls, kādi mēs, cilvēki, vēlētos būt, savukārt Betmens atspoguļo realitāti, tai skaitā mūsu domas un darbus. Tieši šī iemesla dēļ daudzi Betmenā saskata antivaroņa iezīmes un vēlas pievērt acis uz to, ka arī Supermens ir darījis sliktas lietas, pat nogalinājis,» filmas aizkulišu diskusijas atklāj Zaks Snaiders.

2. vietā ar labiem panākumiem (20 miljoniem) jau piekto nedēļu pēc kārtas turpina skatītājus priecēt utopiskā animācijas filma «Zootropole» (Zootopia), kurā cilvēku attiecības lielpilsētā izspēlētas ar animētiem dzīvniekiem.

3. vietā nemainīgi «Manas lielās grieķu kāzas 2» («My Big Fat Greek Wedding 2»). Iekasēti 11 miljoni. Pirmā filma pirms padsmit gadiem kļuva par īstu sensāciju un joprojām ir uzskatāma par vienu no visu laiku veiksmīgākajām komēdijām Ziemeļamerikas kinoteātros.

Anotācija: Pēc tam, kad tikuši galā ar pusaugu meitas audzināšanas problēmām, Tula un Jans piedzīvo laulību krīzi. Tomēr ilgi viņiem miera nebūs tāpat, jo nu viņiem jātiek galā ar vēl vienām kāzām pēc labākajām grieķu tradīcijām, tikai šoreiz tās solās būt vēl lielākas un trakākas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu