Yagaveda Festivāls – Mistiskais Mežs Lietuvā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.e-mistika.lv

Yagaveda ar draugiem no visas pasaules aicina piedalīties transezotēriskā Yaga festivālā 19-22. jūlijā 04.07.2007. Festivāls notiks Maiju kalendāra beigās Lietuvā, 60km uz dienvidiem no Viļņas, Dzukijas mežā pie neliela ezera. Pasākuma koncepcija veltīta cilvēciskās apziņas evolūcijai un virzīta uz tās kolektīvu attīstību un paplašināšanu, attīrīšanu un vienotību ar Zemes garu un visu pasauli.

http://www.yagagathering.org/

Koncerti

Deju placī uzstāsies:

Aviate (Norway) Deviant Species (Ambivalent rec., UK) Puoskari (Freakdance rec., Finland) Shamaniuk (Yegaveda) Chill-out Babas:

Aida Noridania (Belgium) Abhi (Ohm records, U.A.E.) new! DreadlockTales (Cosmic Theatre, Finland) Heartphones Drum Fiddlers Monkas Zen I.V.T.K.Y.G.Y.G. Yggdrasil (Sweden) Kā arī 30 dīdžeji no visas Eiropas.

http://www.yagagathering.org/#en-gathering-3

Mācības:

Dzīves zieds un Merkaba meditācija Vipassana tehnikas Šamaniskā sapņošana Dienvidamerikas indiāņu pirtis Reiki healing sesijas

Kino:

What The Bleep do we know? Secrets of the Mayan Calendar Unveiled 2012: Where the History ends Legend of Atlantis Chariots of the Gods The Mysteries of the Gods TESLA - Free Energy, the Race to Zero Point Stairways to Heaven - The Practical Magic of Sacred Space Last Hippie standing Liquid Crystal Vision The Secret of the Matrix (David Icke) Festivāla laikā divas veģetāriskās virtuves gatavos svaigas un veselīgas veģetāriešu maltītes.

Festivāla laikā netiks tirgots alcohols, tāpēc, ja jums tas patiešām ir vajadzīgs, ņemiet līdz paši.

Guļas vietās tiks ierādītas vietas teltīm, jūsu telts būs jūsu pils:-)

Pilna biļete : 19-22.jūlijs +atklāšana :: 70LTL (~20EU)Ieeja sestdien : 21-22.jūlijs :: 50LTL (~15EU)Bērniem, jaunākiem par 12 gadi ieeja bez maksas vecāku pavadībā.

Kā nokļūt

No Viļņas braucot pa A4 lielceļu Druskininkai virzienā, pēc 58. kilometra pagrieziens pa kreisi mežā apmēram 1,3km līdz vārtiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu