Kiss būs mūžīgi (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas Kiss menedžeris apstiprinājis, ka pašlaik norit sarunas par televīzijas realitātes šova veidošanu, kurā tiks meklēti esošo dalībnieku aizstājēji.

Pašlaik grupā ir divi oriģinālā sastāva mūziķi – "Dēmons" Džīns Simonss (Gene Simmons) un "Zvaigžņu bērns" (Starchild) - Pols Stenlijs, kuri izteikuši cerību, ka Kiss turpinās darboties arī pēc viņu aiziešanas pensijā.

Grupas ilggadīgais menedžeris Doks Makgī izteicies, ka plāno nomainīt visus Kiss dalībniekus, lai pievērstu grupai jaunas paaudzes fanus. Mūziķi tiks meklēti realitātes šovā, kas veidots pēc "American Idol" parauga.

Atgādinām, ka pavisam nesen - 22. maijā - Kiss uzstājās "Arēnā Rīga" un sniedza Latvijas klausītājiem vizuāli baudāmu divu stundu garumā.

Amerikāņu rokgrupa, pateicoties savai ģitārspēlei, grimam, spilgtajiem kostīmiem un gaismu un pirotehnikas efektiem koncertos, 70. gados un arī šodien ir populāra visā pasaulē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu