Septiņi neordināri slavenību skaistuma noslēpumi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Slavenībām ir visi iespējamie līdzekļi, lai izskatītos pēc iespējas labāk un labāk, par spīti tam, daudzi izvēlas visai neordinārus veidus, kā saglabāt perfektu ādu, sākot ar zivīm, kuras ēd ādu, un beidzot ar putnu mēsliem.

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana apmeklē procedūru, kuras laikā viņas sejā tiek ievadītas pašas asinis, tādā veidā Kima saglabā ādu maigāku.

Kimas māsa Kortnija Kardašjana lutina sevi ar īpašu zivju pedikīru, kura laikā zivtiņas no viņas pēdām noēd visu atmirušo ādu.

Aktrise Ketrīna Zeta Džonsa savus matus mēdz mazgāt ar alu, jo alus tos stiprina, padara spīdīgus. Rezultāta dēļ aktrise ir gatava paciest alus smaržu, kura nepamet viņu pirmajā laikā pēc matu mazgāšanas.

Aktrise Skārleta Johansone savu sejas ādu attīra ar sidru un neizmanto kosmētikas veikalos nopērkamos līdzekļus.

Aktrise Sandra Buloka mokās ar maisiņiem zem acīm, lai no tiem atbrīvotos, sieviete lieto hemoroīdu apkarošanai domāto krēmu.

Viktorija Bekhema skaistuma noslēpumus smēlusies no geišām; lai saglabātu sejas ādu perfektu, Bekhema izmanto lakstīgalu mēslus, kuri kalpo kā lielisks ādas attīrītājs.

Aktrise Demija Mūra, lai saglabātu jaunību, apmeklē īpašu procedūru, kuras laikā viņai tiek liktas dēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu