Konference par jaunajām tehnoloģijām. Skaties tiešraidi! (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Šodien notiek Latvijas Radio rīkota konference "Jaunās tehnoloģijas elektroniskajos medijos. Vērtība un cena". TVNET piedāvā konferenci skatīties un klausīties tiešraidē.

Konferencē būs iespēja uzzināt par dažādām jaunākajām tendencēm mediju jomā un jauno tehnoloģiju ietekmi uz tām, informēja radio pārstāve Ginta Subbota.

Pasākumā uzrunu teiks Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ("Vienotība"), Latvijas Radio valdes priekšsēdētājs Dzintris Kolāts, SIA "Latvijas Mobilais telefons" prezidents Juris Binde. Ar prezentācijām uzstāsies dažādi Latvijas uzņēmumu pārstāvji un mediju eksperti, tostarp TVNET direktors Ivars Bauls, kā arī viesi no Krievijas un Šveices.

Konferences laikā tiks apskatīti jautājumi par situāciju jomā patlaban, kā pelnīt ar jaunajām tehnoloģijām, kā pelnīt ar medijiem, jaunāko tehnoloģiju piedāvājumi, kā arī tiks apskatīta jauno tehnoloģiju ietekme uz indivīdu un sabiedrību.

Klausies konferenci tiešraidē portālā TVNET

Pasākums notiks no plkst. 10 līdz 17 Spīķeru koncertzālē, Maskavas ielā 4/1. Ja nevari būt klāt, izmanto iespēju un klausies konferenci tiešraidē portālā TVNET.

Jau ziņojām, ka šodien Latvijas Radio svin 85 gadu jubileju, un par godu šim notikumam visu dienu programmās tiks piedāvāti īpaši raidījumi un sižeti par radio tagadni un pagātni. Klausītājiem būs iespēja dzirdēt raidījumu vadītājus neierastos laikos un raidījumos.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu