Santa Bindemane Rīgas modes nedēļu apmeklē ar bērniem un savu jauno vīrieti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Modes blogere un stiliste Santa Bindemane 24. Rīgas modes nedēļu apmeklē kopā ar jauno mīļoto vīrieti, arhitektu Mārtiņu Pīlēnu un saviem bērniem Maiju un Andreju.

Pirms Rīgas modes nedēļas modes blogere un stiliste Santa Bindemane un viņas mīļotais vīrietis, arhitekts Mārtiņš Pīlēns saviesīgus pasākumus apmeklēja divatā, nepārtraukti veltot viens otram mīlestības pilnus skatienus, bet nu viss ir mainījies.

Foto: Nauris Garkaklis

Pāris, kurš publiski atklāja savas attiecības pirms nepilna pusgada, apmeklēja 24. Rīgas modes nedēļas ceturtās dienas skates kopā ar Santas bērniem - meitu Maiju un dēlu Andreju.

Mīlnieki atstāja ļoti ģimenisku iespaidu, starp Santu un Mārtiņu sēdēja mazais Andrejs, bet Maija ērti iekārtojās vīrietim klēpī.

Mamma un meita bija ieradušās bēšās, garās viegla auduma kleitiņās, toties Mārtiņš un mazais Andrejs bija tērpušies elegantos uzvalkos.

Pirms gada kļuva zināms, ka Santa un grupas «Prāta vētra» dalībnieks Māris Mihelsons izlēmuši iet atsevišķus dzīves ceļus, paliekot labi draugi, laulībā dzimuši divi bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu