TV3 turpina ar "Izlaušanās" ceturto sezonu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"Izlaušanās" ("Prison Break") ceturtās sezonas galvenā sižeta līnija būs saistīta ar komandu, ko savervējis drošības aģents Dons Selfs (Maikls Rapaports), lai atrastu Melno grāmatu, kura satur informāciju par progresīvu atjaunojamās enerģijas avotu, TVNET informē TV3.

Šajā sezonā arī atklāsies, ka Sāra tomēr ir dzīva, bet būs arī kāds zaudējums, jo bojā ies Beliks. Bet kas vēl - izrādīsies, ka Selfs ir dubultaģents, kurš grasās pārdot Melno grāmatu tam, kurš solīs vairāk. Pēc ilgām pārdomām Linkolns nelabprāt piebiedrosies komandai, lai atgūtu Melno grāmatu.

Bet Maikls tiks pārsteigts ne reizi vien - viņš uzzinās, ka viņa māte Kristīne ir dzīva un viņa darbojusies kā aģente. Jāatzīst, ka Maikla mātes raksturs izrādās gana negants un viņas plāni - vairāk kā nekrietni. Maikls vairākkārt nonāks liktenīgu un nebūt ne vieglu lēmumu priekšā, bet risinājumos apliecinās savu vīrišķību un varonību. Kā solīts, jaunākās "Izlaušanās" sērijas ir pilnas pārsteigumu un intrigu, tādēļ nenokavējiet ceturtās sezonas sākumu!

Nomināciju un balvu jūra

Pēc seriāla pirmo sēriju panākumiem "Izlaušanās" tika izvirzīta pirmajai balvai - 2005.gada Skatītāju izvēles balvai mīļākās televīzijas drāmas kategorijā. Izlaušanās balvu saņēma 2006.gada janvārī, tā pašā gada janvārī seriāls izvirzīts Zelta Globusam labākā televīzijas seriāla un labākā aktiera kategorijā par Ventvorta Millera tēlojumu. Galvenās lomas tēlotājs Ventvorts Millers pirmās sezonas laikā tika izvirzīts Saturna balvai kā labākais televīzijas aktieris, bet pats seriāls tika izvirzīts labākā televīzijas seriāla kategorijā. 2006.gada Televīzijas kritiķu asociācijas balvu pasniegšanā "Izlaušanās" tika izvirzīta balvai labākā jaunā seriāla kategorijā. Par tehnisko izpildījumu seriāls izvirzīts 2006.gada Edija balvai par labāko montāžu komerctelevīziju seriālos un 2006.gada Primetime Emmy balvai par izcilu sākuma titru mūziku. 2006.gada decembrī Roberts Knepers tika izvirzīts Satellite balvai par labāko otrā plāna lomu seriālā vai televīzijas filmā.

Sekojiet "Izlaušanās" jaunākās sezonas sērijām jau no 6.oktobra ik otrdienu 22:50 TV3.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu