Bjorka un "Sigur Ros" sniegs bezmaksas koncertu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īslandiešu mūziķi Bjorka un "Sigur Ros" jūnija beigās sniegs bezmaksas koncertu, lai pievērstu uzmanību apkārtējās vides aizsardzības jautājumiem.

Populārie mūziķi 28.jūnijā uzstāsies vienā koncertā pagaidām vēl neatklātā vietā Īslandes galvaspilsētā Reikjavīkā.

Savā paziņojumā Bjorka sacīja, ka šo koncertu viņi nolēmuši rīkot tādēļ, ka viņu valsts ir tālu atpalikusi no citām valstīm vides aizsardzības pasākumu progresa ziņā.

"Pārāk bieži cīņa par dabu pārvēršas par kaut ko negatīvu - skandālos un noķengāšanā. Mēs neiesim šo ceļu, mēs nesakām, ka tas un tas ir aizliegts, bet drīzāk prasām: "Kā gan ar visām citām iespējām?"" viņa paziņoja.

"21.gadsimts nebūs vēl viens naftas gadsimts, bet drīzāk gadsimts, kurā mums nepieciešama otrreizējā pārstrāde un "zaļa" domāšana, kurā jābūvē mūsu elektrostacijas un jāiekārto sava dzīves telpa harmonijā ar dabu," piebilda Bjorka.

Atgādinām, ka 16.jūlijā "Arēnā Rīga" notiks Bjorkas koncerts, kurā viņa uz skatuves uzstāsies kopā ar pūtēju orķestri un kori, savukārt "Sigur Ros" Rīgā uzstāsies 22. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu