Reķis izkaujas Vācijas hokeja čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas hokeja čempionāta (DEL) spēlē piektdien sakāvās latviešu aizsargs Arvīds Reķis, palīdzot Volfsburgas "Grizzly Adams" vienībai ar rezultātu 3:2 (1:2, 0:0, 2:0) pārspēt viņa bijušo klubu Augsburgas "Panthers".

Reķis mača trešās trešdaļas sākumā, pie rezultāta 1:2, sakāvās ar pretinieku Bretu Engelhardu par ko saņēma 18 soda minūtes. Tomēr atlikušajā laikā "Grizzly Adams" komanda nospēlēja sekmīgāk un izrāva panākumu ar rezultātu 3:2.

Vēl latvietis šajā mačā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Citā mačā zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" vienība, kas ar rezultātu 3:5 (1:2, 1:2, 1:1) piekāpās Īzerlonas "Roosters" komandai.

Vasiļjevs šajā mačā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bet rezultativitātes punktus neguva. Viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Zaudējumu piedzīvoja arī bijušā Latvijas hokeja izlases spēlētāja Igora Pavlova trenētais klubs Ķelnes "Haie", kas ar rezultātu 2:4 (1:1, 0:1, 1:2) atzina Manheimas "Adler" komandas pārākumu.

Pēc šīs spēles "Grizzly Adams" komanda ar 12 punktiem sešos mačos kopvērtējumā pakāpās uz trešo vietu, "Haie" ar desmit punktiem atkrita uz septīto pozīciju, bet "Pinguine" komanda ar septiņiem punktiem ieņem 12.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu