Vecrīgā notiks Miķeļdienas gadatirgus un Ābolu gadatirgus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecrīgā šodien notiks Miķeļdienas gadatirgus un Ābolu gadatirgus, plkst.10.25 atklās Miķeļdienas gadatirgu Doma laukumā un plkst.11.30 - Ābolu gadatirgu Rātslaukumā.

Miķeļdienas gadatirgus Doma laukumā notiks no plkst.9 līdz plkst.17. Tajā varēs iegādāties dažādus lauku labumus un rudens ražas veltes - ābolus, bumbierus, ēdamus un dekoratīvus ķirbjus, cūku pupas, dzērvenes, zāļu tējas, medu, maizi, žāvētu gaļu, zivis un daudz citu garšīgu un veselīgu lietu.

No plkst.10 uz skatuves gadatirgus dalībniekus un apmeklētājus priecēs Rīgas pilsētas dziesmu, danču un instrumentu spēles meistari. Programmu vadīs Dailes teātra aktieris Pēteris Liepiņš.

Programmas noslēgumā pēc plkst.16 uzstāsies grupa "Tequila Band", kas klausītājus priecēs ar dziesmām no sava pēdējā skaņu ierakstu albuma "Pēc svētdienas". Veiksmīgākajiem kartupeļu mizošanas un dziedāšanas konkursu dalībniekiem garšīgas balvas būs sarūpējuši "Valmiermuižas alus" un "Pure Chocolate".

Miķeļdienas gadatirgu organizē Rīgas domes Kultūras departamenta koncertorganizācija "Ave Sol".

Paralēli Miķeļdienas gadatirgus aktivitātēm Rīgas Rātslaukumā norisināsies Ābolu tirgus, kur kopā ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Normundu Laizānu apmeklētājiem būs iespēja vērot ābolu parādi, kā arī piedalīties rudens ievārījuma vārīšanā un citos atraktīvos pasākumos.

Ābolu tirgu organizē SIA "Rīgas nami".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu