Mafijas menedžeris. Korporatīvā makjavellisma rokasgrāmata (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība "Tapals" laidusi klajā jaunu grāmatu, kas var kalpot kā personālvadības mācību līdzeklis un itāļu mafijas pasaules - "Krusttēva" padomu vardarbīgs apvienojums, informē izdevniecībā.

Grāmatas anonīmais autors V. ir augsta ranga capo. Viņam ir vairākas rezidences dažādās valstīs, bet viņa pašreizējā atrašanās vieta tiek turēta stingrā slepenībā.

Izlauzties uz augšu un tur palikt visos laikos ir bijis galvenais mērķis tiem, kas neatkarīgi no profesijas un korporatīvā statusa nedomā aprobežoties ar iztikas minimuma pelnīšanu. Atsaucoties lasītāju ierosinājumam, atkārtoti izdota "praktiska rokasgrāmata" biznesa cilvēkiem - brutāls, taču atjautīgs un ironisks skatījums uz darījumu pasauli.

Mafijas menedžeris. Korporatīvā makjavellisma rokasgrāmata
Mafijas menedžeris. Korporatīvā makjavellisma rokasgrāmata Foto: publicitātes

Dažas no tām: "Brīvas uzņēmējdarbības iekārtā lieli zagļi vienmēr uzliek ķepu mazākajiem."

"Labs melis vienmēr skatās tev tieši acīs un runā stiprā, skanīgā balsī. Neceri, ka viņam izpaudīsies Pinokio sindroms, kam raksturīga bieža acu mirkšķināšana, sarkšana, stostīšanās un gaisa kampšana."

"...drošākais ceļš uz bagātību ir meklējams biznesā, kas velk nost ādu mazāk turīgajiem vai vismaz tādiem, kuri nav pārlieku bagāti.

Orientējies uz vidusslāni, un kopumā tu no viņiem noslauksi vairāk! Pamatā šie kapitālisti, lai cirptu ļaudis, darbojas saskaņoti un harmoniski kā orķestris koncertā.” (Abrahams Linkolns, 1837. gadā.)

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu