Siri, kas sagādā baudu sievietēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Oktobra sākumā Apple prezentēja savu jaunāko viedtālruni iPhone 4S un īpaši izcēla vienu no tā funkcijām - personīgo asistentu Siri.

Siri ir programma ar mākslīgo intelektu, kurš telefona balstiņai ļauj cilvēkam saprotamā formā atbildēt uz brīvi uzdotiem jautājumiem, piemēram, par gaidāmajiem laika apstākļiem.

Tagad izrādās, ka Siri jau kādu laiku rūpējas arī par baudas sagādāšanu sievietēm, tiesa, ar šo Siri Apple nav nekāda sakara. Tā ir ierīce, ko daiļajam dzimumam piedāvā premium klases intīmpreču ražotājs LELO.

Foto: TVNET kolāža

Pēc iPhone 4S prezentēšanas un laišanas apgrozībā LELO vadība nosūtījusi Apple adresētu atklātu vēstuli, kurā ironiski izsaka patiesu prieku par Kupertino kompānijas vadību, kurai arī iepaticies skanīgais nosaukums Siri un tas izmantots nedaudz citādāka palīga nodēvēšanai.

"Mēs lepojamies ne tikai ar to, ka mūsu jaudīgākais intīmās masāžas rīks ir iedvesmojis jūs sava Siri radīšanā, bet arī ar to, ka reklāmā izmantojat frāzi: pārņemt jaukāko un to nest tālāk. Lūk, tas patiešām ir liels pagodinājums," teikts LELO atklātajā vēstulē.

"Mums arī gribētos jūs uzlielīt, ka esat ienesuši jēdzienu "personīgais asistents" tehnoloģiju pasaulē. Kamēr LELO Siri apmierina privātākās un intīmākās vēlmes, tikmēr Apple Siri pastāsta par laika apstākļiem, lidmašīnu reisiem un kaloriju daudzumu pārtikas produktos. Nākotnē varētu būt tā - jūsu Siri atvieglo cilvēka dzīvi pa dienu, bet LELO Siri - palīdz cilvēkam atslābināties vakarā," teikts vēstulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu