Būvgružu vieta pie garāžu kooperatīva

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

TVNET lasītājs Andris raksta: «Saistībā ar šo lielisko akciju vēlētos ziņot par būvgružu vietu pie garāžu kooperatīva. Aizbraucot uz vietas, jūs redzēsiet, ka tā vieta kopumā ir ļoti piesārņota, jo ap teritoriju grāvjos un ceļmalās mētājas dažādi atkritumi un pats ceļš ir uzbūvēts no būvgružiem!»

Iesaisties arī Tu!

Jau trešo gadu SIA «Eco Baltia grupa» aicina iedzīvotājus aktīvi iesaistīties sociālajā kampaņā «Pieķer būvgružotāju!». Pirms diviem gadiem aizsāktās kampaņas mērķis ir novērst nelegālo būvgružu izgāšanu dabā, kas izdarāms, iestrādājot stingrākas prasības un kontroles mehānismus normatīvajos aktos būvgružu apsaimniekošanai, kā arī veicināt piegružoto vietu sakopšanu.

Sakārtoti būvgružu apsaimniekošanas kontroles mehānismi ir efektīvs veids, kā apkarot lielu pelēkās ekonomikas daļu, kā arī veicināt tīras un sakoptas vides saglabāšanu.

Foto: TVNET lasītājs

Kampaņa norisināsies no šā gada 29.marta līdz 18.aprīlim, un iedzīvotāji ir aicināti iejusties vides reportieru lomā un ziņot par nelegālo būvgružu vietām, sūtot savus foto vai video. Iesūtīt foto un/vai video var kampaņas sadarbības partneriem – LTV1 raidījumam «Vides fakti» uz e-pasta adresi - videsfaktiem@gmail.com un

portāliem «Tvnet», «Rus.Tvnet» uz e-pasta adresi buvgruzotajs@tvnet.lv.

Sociālās kampaņas ietvaros portālos «Tvnet» un Rus.Tvnet» tiks publicēti skaidrojoši un izglītojoši ekspertu raksti par nelegālo būvgružu problēmu valstī, nepieciešamajiem risinājumiem un iespējām, kā legāli no tiem atbrīvoties.

Foto: TVNET lasītājs
Aktīvākie vides reportieri, kuri būs atklājuši un paziņojuši par apjomīgākajām vai vairākām nelegālo būvgružu vietām, saņems balvas no SIA «Eco Baltia grupa».
Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu