Tribes of the City sniegs atvadu koncertu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

9. septembrī apritēja seši gadi, kopš "Tribes of the City" dalībnieki sāka spēlēt kopā. Pa šo laiku viņi ir radījuši un izdevuši trīs albumus - "Running to the Sun" 2004. gadā, "...for the sleepy people" - 2006. un dubulto "Recipe of the Golden Dream" - šogad.

25. septembrī Studentu klubā notiks grupas pēdējais koncerts pirms ilgāka pārtraukuma. Šajā vakarā spēlēs arī grupa Tramplīni.

Ksenija, vokāliste: "Lēmums uz kādu ilgāku laika sprīdi pārtraukt radošo darbību ir nācis pats no sevis vairāku faktoru ietekmē. Kopā esam spēlējuši sešus gadus, esam pietiekami intensīvi strādājuši, kā zināms, izdevuši trīs plates. Pēdējā albumā tika ieguldīts īpaši daudz morālu un arī radošu spēku, tādēļ nepieciešamība pēc garākas atpūtas ir kļuvusi tik aktuāla kā vēl nekad līdz šim. Mums, līdzīgi saules baterijām, ir jāuzlādējas. Kā arī jāsaprot, kādā virzienā vēlamies iet tālāk. Šobrīd ir ļoti daudz, par ko padomāt."

Sergejs, ģitārists: "Ir vēlēšanās izdzīvot ko jaunu, ko tādu, kam mēs līdz šim neesam pat pieskārušies. Tādēļ ir nepieciešams laiks. Dažreiz ir jāietur pauze, jāizjūt telpa, lai varētu piedzimt no jauna."

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu