Abi «Ferrari» piloti ātrākie Bahreinas GP noslēdzošajā treniņsesijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Abi Pirmās formulas (F-1) komandas «Ferrari» piloti - vācietis Sebastjans Fetels un soms Kimi Reikenens - sestdien uzrādīja ātrākos laikus pasaules čempionāta sezonas otrā posma - Bahreinas «Grand Prix» - trešajā treniņbraucienu sesijā.

Visātrāk no visiem apli veica Fetels - vienā minūtē un 31,683 sekundē, kamēr viņam pēc 0,040 sekundēm sekoja komandas biedrs Reikenens.

Uzreiz aiz viņiem sekoja abi «Mercedes» piloti, kuri demonstrēja dominējošu sniegumu abās piektdienas treniņbraucienu sesijās. Vācietis Niko Rosbergs zaudēja Fetelam 0,421 sekundi, kamēr ceturtais bija pēdējo divu gadu pasaules čempions brits Lūiss Hamiltons, atpalikdams par 0,477 sekundēm.

Savukārt pirmo piecinieku noslēdza «Williams» pilots soms Valteri Botass, kurš līderim piekāpās par nepilnu sekundi, kamēr sestais bija francūzis Romēns Grožāns no «Haas» vienības.

Sestdien vēl tiks aizvadīta kvalifikācija, bet sacīkstes svētdien sāksies plkst.18 pēc Latvijas laika.

Kā ziņots, pirms divām nedēļām Austrālijā notikušajā sezonas pirmajā posmā uzvarēja Rosbergs, kuram sekoja Hamiltons un Fetels.

Kaut pēc pirmā posma tika asi kritizēts šosezon ieviestais kvalifikācijas formāts ar lēnāko pilotu pakāpenisku izslēgšanu, uz otro posmu Bahreinā tas palicis nemainīgs.

Šosezon F-1 piloti sacentīsies 21 posmā, sezonai noslēdzoties 27.novembrī Abū Dabī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu