Šneps: Visi LBS sēdē pieņemtie lēmumi bija vienbalsīgi (31)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdien notikušajā Latvijas Basketbola savienības (LBS) sēdē visi pieņemtie lēmumi bija vienbalsīgi, informēja organizācijas ģenerālsekretārs un Latvijas basketbola izlašu direktors Edgars Šneps.

Jau ziņots, ka ceturtdien LBS nolēma par neadekvātu attieksmi un nopietniem pārkāpumiem valstsvienības treniņu procesā uz trijiem gadiem diskvalificēt no nacionālās izlases Kristapu Valteru, bet Armandam Šķēlem liegt pārstāvēt Latviju starptautiskos turnīros nākamos divus gadus. Savukārt Kaspars Bērziņš, Andris Biedriņš un Kaspars Kambala saņēmuši nosacītu viena gada diskvalifikāciju.

"Šī bija pirmā reize, kad LBS valdei bija iespēja sīki iepazīties ar katra izlases spēlētāja padarīto darbu katrā treniņu dienā jau pirms Eiropas čempionāta sākuma," pastāstīja Šneps.

"Nosacīta diskvalifikācija nozīmē, ka tā stāsies spēkā tikai atkārtotu pārkāpumu konstatēšanas gadījumā," apstiprināja LBS ģenerāldirektors. "Tomēr Bērziņam, Biedriņam un Kambalam piešķirto nosacīto diskvalifikāciju nevajadzētu uzskatīt vienkārši par stingru brīdinājumu, bet gan par nopietnu sodu, kas var arī pārvērsties reālā diskvalifikācijā."

Šneps nekomentēja, par kādiem tieši pārkāpumiem ziņojuši Latvijas valstsvienības treneri, bet atzina, ka tie bijuši pietiekami nopietni, lai piespriestu šādas sankcijas.

Kā ziņots, LBS ceturtdien pieņēma arī lēmumu, ka lietuvietim Ķēstutim Kemzūram, par spīti viņa vadītās Latvijas vīriešu basketbola izlases neapmierinošajam sniegumam šā gada Eiropas čempionātā, tiks piedāvāts turpināt strādāt valstsvienības galvenā trenera amatā.

"Visi šīsdienas sēdē pieņemtie lēmumi bija vienbalsīgi, tai skaitā arī jautājums par izlases galveno treneri," sarunas nobeigumā uzsvēra Šneps.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu