Kur meklēt Lielisko vīrieti? video (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā tikt pie Lieliskā vīrieša? Tas ir jautājums, kas nodarbina ne vienas vien gaišas galvas prātu. Pavisam drīz mēs uzzināsim, vai Kerijas Bredšovas pasakai par Lielisko vīrieti pienāks laimīgas beigas – vai viņa apprecēsies ar savu lielisko filmā "Sekss un lielpilsēta". Bet ko darīt reālajā dzīvē?

Zane Vaļicka, aktrise, ar Lielisko kopā sešus gadus: "Mans lieliskais vīrietis pirms pāris dienām teica: viņš ar draugiem esot nonācis pie secinājuma, ka sievietes, kad viņas apprecoties, to savu lielisko vīrieti cenšas pārmainīt un dara visu, lai izveidotu tādu, kādu viņas negribētu redzēt."

Tātad: kā tikt pie lieliskā vīrieša?

Una Ulme-Sila, žurnāliste, gaida savu Lielisko: "Nav jau tādas formulas."

Aija Simsone, izdevēja, ar Lielisko kopā 13 gadus: "Tev taču bija."

Una Ulme-Sila: "Tā ir kaut kādos jaunības gados, kad tu vēl neesi aplauzies." Aija Simsone: "Tu jau veca esi?"

Zane Vaļicka: "Pieņemsim, es savu Lielisko esmu atradusi."

Aija Simsone: "Tev tā bija cūcene."

Una Ulme-Sila: "Un tu viņu tādu biji iedomājusies?" Zane Vaļicka: "Nē, to tik pēc tam uzzina, ka tas ir tas īstais. Jaunībā man visi bija Lieliskie, kuriem bija pietiekami daudz pacietības, lai mani aplidotu un iekarotu."

Aija Simsone: "Es, piemēram, domāju - palikšu veca, man gaume mainīsies, man vajadzēs tādu miermīlīgu, tādu vīrieti, kurš mājās sēž, nevis tādu, kurš rosās apkārt visu laiku. Es nezinu, varbūt man būs cits Lieliskais pēc daudziem gadiem?"

Vai Lielisko vīrieti vajag meklēt?

Una Ulme-Sila: "Paskaties, kas notiek ar jaunajām meitenēm, es esmu novērojusi, ka viņas to vien dara kā meklē, tās, kas iet uz klubiem."

Aija Simsone: "Cena kaklā un viņas iet, un redzams jau." Una Ulme-Sila: "Jā, un viņas ir iedomājušās to savu ideālu, viņas to meklē un pēc tam viļas." Aija Simsone: "Ideāls nav diez cik sarežģīts - tie, kam ir nauda."

Una Ulme-Sila: "Pietiekami smuka mašīna un dzīvoklītis, vēlams Vecrīgā."

Aija Simsone: "Mums prasības ir lielākas."

Una Ulme-Sila: "Mēs paļaujamies uz likteni."

Ģirts Ķesteris, aktieris: "Ir divas iespējas, vai viņu pašām veidot pēc zināma prototipa, kas tiek izmantots "Seksā un lielpilsētā", vai faktiski beigt iezīmēt savu neatkarību un savu drausmīgo teritoriju faktiski nepieejamo."

Haralds Burkovskis, žurnālists: "Teorētiski ap sievieti var apkārt plandīties vīrietis vienkāršais, vīrietis naturalis, vīrietis vulgaris, kam ļoti patīk hokejs, futbols, skatīties televizoru un neko nedarīt mājās. Tas nozīmē, ka sievietei, gribi negribi, vienkārši ir tas ideālais vīrietis pašai jāmeklē un ārkārtīgi intensīvi. Ideāls vīrietis ir tāds, kam ir sudrabs matos, zelts kabatā un dzelzs biksēs."

Lai kur seriāla varoņus aizvestu scenārija līkloči, liekas, ka reālajā dzīvē sirdslietu jautājumos tādu īstu skaidrību nevar ieviest ne pieredze, ne vīrieša skaidrais saprāts, atliek vien paļauties uz saviem spēkiem un klausīt sirdij, prātam vai intuīcijai!

Haralds Burkovskis: "Rīga ir tāda pati pilsēta kā Ņujorka pēc būtības, ņemot vērā iedzīvotāju skaitu un visu ko citu, iespēja, ka ideālais vīrietis atrodas kaut kur šeit pat, ir pietiekami liela."

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu