Saulkrastu kokteilis 13. reizi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Saulkrastu kokteiļa" ietvaros šonedēļ 6. un 7. jūlijā Saulkrastu estrādē notiks "Binders Baltic open" sacensības pludmales volejbolā, kurās par 2000 eiro lielo balvu fondu cīnīsies Latvijas, Lietuvas un Igaunijas sportisti.

Sacensību organizatori pamatturnīrā vietas atbilstoši rangam nodrošinājuši pieciem pāriem – Jānim Grīnbergam un Austrim Štālam, Andrim Krūmiņam pārī ar igauni Karelu Kaisu, Latvijas atklātā čempionāta pirmā posma uzvarētājiem lietuviešiem Arvīdam Mišeikim un Arūnam Kirsnim, Raimondam Vilmanim un Ilgvaram Ozoliņam, kā arī pieredzējušajiem lietuviešiem Tadam Donelam un Vadimam Ņikiforovam.

Īpašo uzaicinājumu saņēmis arī kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, kurš Saulkrastu estrādes smiltīs dosies kopā ar bijušo vieglatlētu Roju Piziku.

2006. gada "Binders Baltic open" uzvarētāji Toms un Jānis Šmēdiņi šonedēļ startēs "Nestea" Eiropas tūres posmā Lucernā (Šveice). Ja lielu panākumu nebūs, tad brāļi Šmēdiņi ir apņēmības pilni traukties uz Saulkrastiem, lai aizstāvētu savu titulu un atkārtoti tiktu pie ceļojošās balvas – milzīgās kokteiļglāzes. Čempioniem tiks dota iespēja spēles sākt no pamatturnīra.

Visas spēles notiks Saulkrastu estrādes divos laukumos. Dalībnieku reģistrācija piektdien līdz plkst. 9 vai arī iepriekš pie Andra Vanaga (tālrunis 29436965). Plkst. 11 sāksies kvalifikācijas turnīra spēles. Iecerēts, ka no plkst. 15 tiks aizvadītas pamatturnīra pirmās daļas spēles. Sestdien no plkst. 10 līdz plkst. 17 turpināsies pamatturnīra mači, kuros tiks uzzināti finālu dalībnieki. Pēc lielā pārtraukuma plkst. 21 notiks spēle par trešo vietu, bet pēc tam finālmačs.

Sestdien Saulkrastu estrādē Saulkrastu kokteiļa ietvaros notiks arī "Reebok" ielu basketbola turnīrs jauktajām komandām. Pieteikšanās sacensību vietā no plkst. 10, bet spēļu sākums plkst. 11.

Par skatītāju izklaidi piektdienas vakarā no plkst. 22 rūpēsies Gain fast, bet sestdien pēc finālmačiem – Deficīts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu