Regīna Devīte: lai būtu par ko stāstīt, ir jābūt nelaimīgam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ierasts, ka ik ceturtdienas vakaru raidījumu ciklā Viņas lielā intervija pie Grētas Gorjučko viesojas kāda iedvesmojoša personība, kas ar savu darbību ietekmējusi norises Latvijas sabiedrībā. Šajā reizē Viņas lielās intervijas vadības grožus savās rokās pārņēmis šarmantais Rolands Laķis, pie kura uz sarunu ieradusies aktrise Regīna Devīte. Šī saruna raisīsies par dzīves pārbaudījumiem, liktenīgajiem vīriešiem Devītes dzīvē, aktrises karjeras līkločiem un daudz ko citu.

TVnet lasītājiem iespējams jau tagad ieraudzīt dažādas fotogrāfijas, kas uzņemtas Regīnai Devītai svarīgos dzīves mirkļos. Pirmās no redzamajām bildēm ir no aktrises bērnības – pirmā ir no tālās Sibīrijas, kur viņa ir tikai gadu veca. Tā kā Sibīrijā bijis Devītes mammas draugs, kurš bijis fotogrāfs, aktrisei esot daudz bilžu no Sibīrijas laikiem. Tāpat bērnības bilžu starpā redzams attēls, kur viņa – meitene, kas vēl pat skolā neiet, – jau rotājas ar savu mazo somiņu. Pie tādas viņa tikusi, jo mamma esot šuvusi gan drēbes, gan arī bildē redzamo somiņu. Vēl fotogrāfiju vidū ir fiksēts mirklis no viņas dzimšanas dienas 18. janvārī, kad Rīgā norisinājās lielā grāmatu ķēde. Viņa kopā ar dēlu esot piedalījusies grāmatu nodošanā uz Gaismas pili, abi gan esot pamatīgi pārsaluši. Tāpat bilžu vidū ir mirkļi no seriāla «UgunsGrēks». Aktrise, rādot bildes, atklāj šādas tādas nianses par seriālu.

Otrā video Devīte atbild uz skatītāju jautājumiem – viena no interesentēm vēlas uzzināt, kura ir aktrises mīļākā filma, izvēloties no tām, kas šogad tika nominētas «Oskaram». Kā atklāj Devīte, viņai kino esot lieli svētki, ko izdodas apmeklēt vien reizi vai divas gadā. Pēdējā laikā esot tik daudz darba un tāda aizņemtība, ka tam atliek aizvien mazāk laika. Otra skatītāja interesējas par Devītes mīļāko grāmatu. Aktrise atklāj, ka viņas mājā esot milzīga bibliotēka un jaunas grāmatas vairs nevarot pirkt. Viņa vienlaikus lasot vairākas grāmatas. Pēdējā laika mīļākais autors esot Murakami. Tāpat viņa pašlaik lasot romānu «2666», par kuru arī atklāj nedaudz vairāk.

Iegriezies 360TV un skaties Viņas lielo interviju ar Regīnu Devīti 31. martā plkst. 21.00!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu