Kalnciema kvartālā arī decembrī notiks zemnieku un amatnieku tirdziņi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Tuvojoties Ziemassvētkiem, Kalnciema kvartālā arī decembrī notiks zemnieku un amatnieku tirdziņi.

Kā informēja Kalnciema kvartāla Tirdziņu kultūras programmu koordinatore Luīze Pastore, atšķirībā no citiem gada mēnešiem tirdziņi notiks katru sestdienu un svētdienu visa decembra garumā.

Kalnciema kvartālā notiks arī svētku pasākumu programma, aicinot gan lielus, gan mazus piedalīties radošajās darbnīcās, koncertos un pat zinātnes eksperimentos.

Ziemassvētku tirdziņi Kalnciema kvartālā norisināsies decembra nedēļas nogalēs no plkst.10 līdz 16.

Arī ikgadējās Kalnciema kvartāla organizētās «Mākslas medības» šogad notiks ziemā, piedāvājot profesionālu mākslinieku darbu izlasi «Premium». Līdzās jau ierastajiem pašmāju gardumiem un amatnieku sarūpētām precēm, ko likt zem svētku eglītes vai celt svētku mielasta galdā, Kalnciema kvartāla galerijā un Vīnu veikala zālē visu decembri varēs aplūkot un iegādāties mākslas darbus, ko radījušas labi zināmas un iecienītas Latvijas mākslinieces, tostarp Alise Mediņa, Kristīne Kvitka, Anna Laicāne, Līga Ķempe, Elīna Titāne, Inta Celmiņa, Agnese Peļņa, Ilvita Didrihsone, Liene Liepiņa, Liene Baklāne, Ieva Pakalne un citas. Mākslas darbu izstāde-pārdošana «Mākslas medības Premium» tiks atklāta 29.novembrī un būs atvērta līdz pat 28.decembrim.

Kalnciema kvartāla Zilajā verandā Ziemassvētku dāvanas būs sarūpējis zīmols «Yuta» un veikals «M50». Jaunais dāvanu veikaliņš būs atvērts katru decembra sestdienu, svētdienu no plkst.10 līdz 20.

Svētku programmā Kalnciema kvartālā norisināsies arī koncerti, radošās darbnīcas bērniem, baleta meistarklases «Sniegpārsliņu dienā» un «Ziemassvētku brīnumu skolas» ķīmijas un fizikas eksperimentu izrādes bērniem līdz 14 gadu vecumam un viņu vecākiem.

Līdz 11.janvārim kvartāla teritorijā būs apskatāms Egļu ceļa objekts «Švarcmuižas sila stāsti», kura autori ir scenogrāfe Liene Pavlovska un animators Oskars Pavlovskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu