Ksenija Sidorova parakstījusi līgumu ar «Deutsche Grammophon»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latviešu akordeoniste Ksenija Sidorova parakstījusi ekskluzīvu līgumu ar mūzikas izdevniecību «Deutsche Grammophon», liecina informācija izdevniecības mājaslapā. Mūziķes debijas albums iznāks 3. jūnijā. Plānots, ka tas būs «svaigs skatījums uz Karmenu». Komponista Žorža Bizē operas «Karmena» interpretācija tapusi, iedvesmojoties no Latīņamerikas, Āzijas, Eiropas un Ziemeļamerikas mūzikas stiliem.

Sidorova atzinusi, ka «Karmena» viņu fascinē. «Protams, ka es vēlējos ienest šajā mūzikā kaut ko jaunu, lai ļautu Karmenai runāt citā balsī. Akordeonam nav jāelpo tā, kā dziedātājam, tādēļ tam, ko es varu izdarīt ar šo mūziku, nav robežu. Es varētu būt izaicinoša un kaislīga gluži kā Karmena un dalīties multikulturālajās muzikālajās idejās, kuras radījuši mani brīnišķīgie kolēģi,» par savu albumu stāstīja mūziķe.

Akordeoniste jau veikusi divus ierakstus izdevniecībā «Champs Hill», kā arī sadarbojusies ierakstos ar citiem māksliniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu