Kāpēc dziedātājs Oskars Deigelis ir pametis Latviju?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

Jau labu laiku klīda baumas, ka dziedātājs Oskars Deigelis gatavojās pamest Latviju. Baumas izrādījušās patiesas, jau vairākas dienas mākslinieks atrodas Dānijā.

«Esmu devies prom, gluži vienkārši jaunas dzīves meklējumos. Tā ir tāda galvenā motivācija. Iemest sevi pilnīgi citā vidē, starp jauniem cilvēkiem un jauniem iespaidiem. Gribu doties arī uz Āfriku. Saprast, ko īsti dzīvē vēlos un to, kas tad īsti es esmu par putnu,» atklāj Oskars.

Vēl papildus Oskars devās uz Dāniju, lai iegūtu izglītību alternatīvajā pedagoģijā, kas, cerams, māksliniekam sniegs visas vēlamās iespējas.

Oskars ir drošs: ja viņam pietiks gribasspēka un viņš nesalūzīs pusceļā, tad viņam izdosies piepildīt sapņus, un pagaidām mākslinieks ir apņēmības pilns iet tikai uz priekšu.

«Pašlaik vienkārši atpūšos, bet jau pēc nedēļas došos uz skolu, iepazīties ar turpmāko 3 - 4 gadu programmu. Lēmums doties uz Dāniju tika nosprausts jau pirms gada, kad nejauši ballītē satiku savu bijušo klasesbiedreni, kas arī tur savulaik mācījās. Man tas bija kā sitiens ar āmuru pa pieri! Sapratu, ka tas ir tas, kas man vajadzīgs. Pēc tam visu turpmāko gadu darīju visu, lai īstenotu savu sapni,» atklāj Oskars.

Tāpēc arī otro albumu «Dubults neplīst» dziedātājs izdeva tieši septembrī, jo nevēlējās aiz sevis atstāt nepabeigtus un nesakārtotus darbus.

«Tagad mani vairs nekas netur. Esmu jauns, brīvs un alkstu piedzīvojumu garšu! Eju pretī pasaulei ar atvērtu prātu un sirdi. Ceru, ka tā mani sagaidīs ar atplestām rokām,» nobeidz Oskars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu