Motoklubu jubilejas svinēs Bauskā (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divas dienas Bauskas pilskalns būs piepildīts ar motociklu brālības biedriem un viņu faniem. 29. jūnijā sāksies un 30. jūnijā turpināsies kluba «Bucefals» un «Free Hawks» jubilejas svinības. To organizators ir arī biedrības «Motoklubs «Bucefals»» valdes priekšsēdētājs Renārs Volkovs. Viņš stāsta: «Mūsu klubam aprit deviņi gadi, kolēģiem ir apaļa gadskārta – desmit gadu. Kopīgiem spēkiem varam sarīkot plašākus svētkus.

Lai kādi būs laika apstākļi, programma mainīta netiks. Parādīsim tehniku, piektdienas vakarā «Bucefals» uzņems jaunus biedrus – baušķenieku Māri Putniņu un skaistkalnieti Normundu Kuzmu. Sestdien vairāki desmiti motociklu pulksten 12 virzīsies parādes braucienā uz Rundāles pili, pulksten 14 būs brauciens Bauskas ielās. Mums pašiem šķiet, ka neparastākā un interesantākā programmas daļa būs motokāzas. Pilskalna estrādē oficiāli tiks reģistrēta kluba «Free Haws» dalībnieces un dalībnieka laulība. Pēc tām spēkavīrs Raivis Vidzis vadīs motoatrakcijas, noslēgumā būs arī salūts un diskotēka. Par skanīgumu gādās dažādas mūziķu grupas.»

Baušķenieks uzņēmējs Valdis Vilks uzsver, ka būs iespēja redzēt ļoti dažādus motociklus – gan jaunus un vecākus, gan tādus, kuri ir retums Latvijā. Viņš teic, ka uz šiem svētkiem jānāk labā garastāvoklī.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu