«Carnival Youth» izdod otro studijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. aprīlī grupa pašmāju grupa «Carnival Youth» laidusi klajā otro studijas albumu «Propeller» un sākusi biļešu tirdzniecību uz koncertiem visā Latvijā, informē grupas menedžments.

Jaunā albuma producents ir Gatis Zaķis, albums ierakstīts «Face White Studios» Viļņā un «Tru Music Studio» Rīgā.

«Propeller»
«Propeller» Foto: Publicitātes foto

Latvijas koncertturnejas ietvaros grupa koncertēs Vidzemes koncertzālē Cēsis, Jelgavas kreklos, Latgales vēstniecībā «Gors» Rēzeknē, Multiklubā Valmierā, Jūras vārtos Ventspilī, «Fontaine Palace» Liepājā un «Palladium» koncertzālē Rīgā.

Biļetes pieejamas eKase.lv un Biļešu Servisa tirdzniecības vietās. Pirmās trīs dienas biļešu cena uz koncertiem Cēsīs, Jelgavā, Rēzeknē, Valmierā, Ventspilī un Liepājā maksās 8 eiro, bet Rīgā – 10 eiro. No pirmdienas, 4.aprīļa, biļetes Latvijas pilsētās - 10 eiro, Rīgā – 12 eiro. Biļešu cenas, tuvojoties turnejai, augs.

Aprīļa beigās «Carnival Youth» sāks Eiropas turneju un koncertēs Polijā, Čehijā, Slovākijā, Slovēnijā, Vācijā, Austrijā, Šveicē, Beļģijā, Francijā, Igaunijā un Lielbritānijā. Jāatzīmē, ka Briselē 8. maijā grupa būs īpašie viesi Andrew Bird koncertā un 20. maijā «Carnival Youth» spēlēs Londonā, leģendārajā koncertzālē Koko, NME Club Night ietvaros, kā arī 21. maijā mūzikas industrijas konferencē – festivālā «The Great Escape» Braitonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu