Rīgas «Dinamo» šovakar tiekas ar zvaigžņoto un spēcīgo SKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas «Dinamo», turpinot astoņu mājas spēļu sēriju, šodien uzņem spēcīgo Sanktpēterburgas SKA vienību. Mačs «Arēnā Rīga» sāksies plkst.17.00. Tiešraidē to translēs televīzijas kanāli TV6 un TV5.

Rīgas «Dinamo» komanda uzvarējusi pirmajās trijās mājas spēļu sērijas mačos - 4:1 pret Minskas «Dinamo», 3:1 pret spēcīgo Maskavas «Dinamo» vienību, ko pārstāv Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, bet trenē Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, kā arī 1:0 pēcspēles metienos pret Baratislavas «Slovan».

Rīgas «Dinamo» hokejisti trīs uzvaras pēc kārtas izcīnījuši otro reizi šosezon, bet pie četriem panākumiem četros mačos viņiem šosezon vēl nav izdevies tikt.

Mājas spēļu sēriju Rīgas «Dinamo» turpinās līdz 1.decembrim, bet nākamajā mačā rīdzinieki pirmdien samēros spēkus ar spēcīgo Helsinku «Jokerit» vienību.

Iepriekš SKA ar Rīgas «Dinamo» sacentās 13.oktobrī, Latvijas vienībai sīvā cīņā ciešot neveiksmi ar 1:2.

Trešdien «Dinamo» komanda papildināja sastāvu ar kanādiešu vārtsargu Džefu Delorjēru, kurš savas karjeras laikā aizvadījis 62 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Rīgas «Dinamo» komandā šosezon jau ir divi spēcīgi vārtsargi - otro sezonu aizvada čehs Jakubs Sedlāčeks, bet vasarā vienībai pievienojās arī Edgars Masaļskis, kurš nav spējis uzvarēt cīņā par pamatvārtsarga vietu.

Kopš 31.oktobra rīdziniekiem traumas dēļ nav palīdzējis krievu uzbrucējs Pjotrs Sčastļivijs. Tāpat pagājušajā nedēļā «Dinamo» nosūtīja uzbrucēju Juri Upīti uz vienības fārmklubu «Liepāja», kas sacenšas Latvijas čempionātā, bet vismaz līdz nākamās nedēļas vidum vienībai savainojuma dēļ nepalīdzēs uzbrucējs Kaspars Saulietis.

Pēdējās astoņās spēlēs SKA komanda cietusi piecas neveiksmes, zaudējot līderpozīciju līgas kopvērtējumā.

Mačā ar Rīgas «Dinamo» SKA sastāvā piedalīsies viena no lielākajām līgas zvaigznēm Iļja Kovaļčuks, kurš, neskatoties uz iesaistīšanos kautiņā iepriekšējā mačā, nesaņēma papildus diskvalifikāciju, bet šajā mačā pēc mēnesi ilgas traumas ārstēšanas laukumā varētu atgriezties cits uzbrucējs Vadims Šipačovs.

Pašlaik Rīgas «Dinamo» ar 34 punktiem 30 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā atkal ieņem pēdējo, 14.vietu, no labāko astoņnieka atpaliekot par deviņiem punktiem.

Tikmēr SKA ar 70 punktiem 29 mačos atrodas konferences un visas līgas otrajā pozīcijā, par pieciem punktiem atpaliekot no Maskavas CSKA vienības.

Rīgas kluba vadība iepriekš komandas sniegumu sezonas ievadā novērtēja kā neapmierinošu, ar šādu pašu vērtējumu atkārtoti klajā nākot arī pagājušajā nedēļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu