Izsolīs Kaupera pilota brilles un Vīķes-Freibergas rokassomiņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 21. līdz 25. septembrim labo darbu veikalā «Otrā elpa» notiek ikmēneša klusā labdarības izsole, kuras laikā ikviens var pacīnīties par Renāra Kaupera pilota brillēm, plecasomu un cepuri no koncerta Mežaparkā, Vairas Vīķes Freibergas rokassomiņu un grāmatu "Trejādas saules. Hronoloģiskā saule" ar autogrāfu.

Tāpat izsolē savā īpašumā varēs iegūt Gunta Eniņa grāmatu "100 dižākie un svētākie" ar autogrāfu, Imanta Ziedoņa epifāniju grāmatu un autora ierunātu skaņuplati, vīriešu T-kreklu "Piena puika" no www.uzvelckreklu.lv, dāvanu karti šaušanai pa māla šķīvīšiem no www.davanuserviss.lv, kā arī citus interesantus priekšmetus.

Izsoles uzvarētāji tiks paziņoti 25.septembrī plkst. 18.30. Savukārt pēc izsoles noslēguma plkst.19.00 par muzikālo baudījumu rūpēsies radoši muzikālā apvienība Dace Kaša & draudzenes: Dace Kaša (džamba, vokāls), Ieva Apine (ģitāra), Austra Klotiņa (vijole), Ieva Buša (kokle). Ieeja par ziedojumiem. Apmeklētāji tiks cienāti arī ar uzkodām un dzērieniem.

Izsoles un koncerta laikā iegūtie ienākumi tiks novirzīti «ideju partneru fonda» labdarības projektiem, par kuriem vairāk informācijas var iegūt www.otraelpa.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu