Tribes of the City dzer Latvijas pienu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas klubs – restorāns "16.korpuss" VEF teritorijā ik nedēļas nogali organizē dažādus koncertus un tematiskos vakarus.

7. jūnijā no plkst. 22 līdz 3 "16.korpusā" notiks Tribes of the City koncerts "Dzer Latvijas pienu". Pasākumu atbalsta "Rīgas piensaimnieks", un visiem koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzert Latvijā ražotu pienu par brīvu.

Audio:

"Mums visiem ir skaidrs, ka Latvija nespēj būt neatkarīga naftas un citu energoresursu jomā. Bet mēs nedrīkstam pieļaut, ka mūsu pašu piens un citas lauksaimniecības nozares tiek atstātas novārtā, cenšoties izdabāt lielajai Eiropai, ceļot tās ekonomiku, nevis savu," komentē Tribes of the City. "Mēs gribam dzert Latvijas pienu, ēst Latvijā audzētus dārzeņus. Pēdējā laikā rodas iespaids, ka mūs mēģina izskaust no pašu valsts, vardarbīgi uzspiežot mums Eiropas Savienības ekonomisko sistēmu, kura, kā mēs redzam, pēdējā laikā nav veicinājusi Latvijas iedzīvotāju labklājību un ticību nākotnei."

"Lai arī veikalos tiek pārdota ārzemju produkcija, mums ir tiesības izvēlēties Latvijā ražotas preces. Ja mēs publiski nepaudīsim savas domas, šīs tiesības mums drīz tiks liegtas. Un, kad šī diena pienāks, tad arī Latvijas govis būs spiestas emigrēt uz Īriju."

Koncertā tiks prezentēts grupas jaunais singls “Paralēles”.

Par patīkamu atmosfēru rūpēsies DJ.

Meitenēm un studentiem, (uzrādot studentu apliecību), ieeja 2.00 Ls, pārējiem 3.00 Ls

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu