Lipmans atkāpies no amata, par federācijas prezidentu kļūst «žuļiks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pēc lielām pārdomām Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans nolēmis atstāt amatu un savā vietā nozīmēs savu «labāko draugu», «žuļiku» Jāni Spruktu.

Savu lēmumu Lipmans esot apdomājis jau vairākus gadus, taču līdz šim «pietiek» netika teikts, jo LHF prezidents neredzēja sev pienācīgu aizstājēju. Tomēr tagad tas ir noticis! Ir atrasta pieklājīga kandidatūra, kas ir gatava uzņemties šo smago un grūto amatu.

«Ilgi domāju,» nopūšoties sacīja Lipmans. «Latvijas hokejam esmu atdevis visu savu sirdi, laiku, nervus un mīlestību. Ir laiks likt punktu. Esmu atradis savā vietā izcilu pēcnācēju - Jāni Spruktu.»

«Jānim Spruktam esot daudz ideju, kā uzlabot Latvijas hokeja sistēmu. Arī kontaktus viņš šo gadu laikā ir izveidojis gana daudz. Ar lielu prieku Hokeja federācijas grožus uzticu Jānim. Esmu pārliecināts, ka tieši viņš ar šiem pienākumiem tiks galā vislabāk,» savā paziņojumā skaidroja Lipmans.

73 gadus vecais Lipmans par Hokeja federācijas prezidentu strādāja kopš 1998.gada. Tāpat viņš sava amata pienākumus pildīja 1994. un 1995. gadā. Vēl LHF prezidenta pienākumi bija uzticēti Vilnim Burtniekam (no 1992. līdz 1994. gadam) un Uģim Magonim (no 1995. līdz 1998. gadam).

* Šī ir 1.aprīļa - Joku dienas - ziņa. Tā ir izdomāta, un tās saturs nav nevienam saistošs.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu