Fetels pārģērbjas un biedē cilvēkus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Nervus kutinošus brīžus piedzīvojuši vairāki automobiļu īpašnieki, kas tā vietā, lai pēc apkopes saņemtu savu auto, nonāk traka automehāniķa un viņa piedāvātā testa brauciena varā. Bet trakais mehāniķis ir neviens cits, kā rūpīgi nomaskēts četrkārtējais F-1 pasaules čempions Sebastjans Fetels.

Grūti gan pateikt, cik lielā mērā šie testa braucieni ir «īsti», taču, ja nav, tad par pasažieriem izvēlētie aktieri ir pelnījuši uzslavas, jo viņu sašutums par trakā automehāniķa izpildīšanos pie abu Infiniti stūres izskatās visai neviltots.

Kā zināms, šīs sezonas noslēgumā Sebastjans Fetels teiks ardievas Red Bull F-1 komandai, kuras viens no partneriem ir tieši Infiniti, un vismaz uz trim gadiem pievienosies Ferrari vienībai. Tajā Fetels kļūs par Kimi Raikonena komandas biedru, kamēr otrs pilots Fernando Alonso visticamāk pāries pie McLaren.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu