Sončika: esmu atgriezusies, lai dzīvotu laukos!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis, TVNET

Sabiedrības dāma Anete Sončika, kas Latvijā popularitāti ieguva sava izskata dēļ, jau vairākus gadus savu laimi meklēja ārvalstīs. Pabijusi gan Londonā, gan Spānijas kūrortpilsētā Marbeljā, Anete atgriezusies dzimtenē. Turklāt viņa savu laimi atradusi lauku darbos!

Latviju Anete Sončika līdz šim apmeklēja reti - bija reizes, kad Anete viesojās savā dzimtenē svētku reizēs. Lai gan Latvijā aug viņas meita Patrīcija, Anete apliecina, ka dzīve ārpus Latvijas nav šķērslis būt mīlošai mammai. Viņas regulāri sazinās un mēģina ik dienu uzturēt kontaktus.

Tomēr šis gads Anetei iesācies ar svarīgu lēmumu - atgriezties dzimtenē. Turklāt atgriezties nevis iemīļoto ballīšu vietās un dzīvot galvaspilsētā, bet savu «es» atrast tuvāk dabai.

Anete Sončika iegādājusies lauku māju un jau sākusi tur saimniekot.

Lauku mājā, kuras vietu Sončika lūdza neminēt, vēl pagaidām uzturas vecie īpašnieki, jo tur ir arī liels lopu ganāpulks. Tomēr Anete šajās mājās jau tagad ir biežs viesis,

lai paralēli pārvākšanās procesam apgūtu visu, kas nepieciešams samniekošanai laukos.

Mēs novēlam izturību ceļā uz sava sapņa piepildījumu!

* Šī ir 1.aprīļa - Joku dienas - ziņa. Tā ir izdomāta, un tās saturs nav nevienam saistošs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu