Alanisa Morisete piedāvā jaunu albumu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanādiešu dziedātāja, septiņkārtēja "Grammy" laureāte Alanisa Morisete (Alanis Morissette) 2.jūnijā izdevusi albumu “Flavors of Entanglement”, kas ir dziedātājas jaunākais studijas ieraksts pēdējo četru gadu laikā.

Jauno albumu Morisete rakstījusi un producējusi kopā ar Gaju Sigsvortu (Guy Sigsworth), kurš strādājis arī ar Bjorku un Imodženu Hīpu (Imogen Heap).

"Es bieži rakstu dziesmas retrospektīvi, bet šoreiz to darīju reālajā laikā," stāsta Morisete. "Šis ieraksts man palīdzēja tikt pāri vairākiem grūtiem dzīves brīžiem." Morisetes tiekšanās uz eklektismu ienesusi albumā jaunu skanējumu un stilu. Albuma pirmajā singlā “Underneath” atspoguļots Mahātmas Gandija aforisms: “Ja vēlies pārmaiņas nākotnē, tev vispirms jāmainās pašam.”

“Nav otra tāda mākslinieka, kurš varētu aizvest jūs tādā emociju ceļojumā, kā to spēj izdarīt Alanisa Morisete,” atzīst Gajs Sigsvorts. “Viņa ir kā 10 balles pēc Rihtera skalas, un mēs, klausītāji, esam epicentrā. Viņa var būt nikna un naidīga, izmisusi un dziļi satriekta, kvēli nostalģiska, juteklīga, jautra – tas viss vienā albumā.”

Kopš karjeras sākšanas 1995.gadā Morisete kļuvusi par vienu no ietekmīgākajām dziedātājām un dziesmu autorēm mūsdienu populārajā mūzikā. Viņas dziļi ekspresīvā mūzika un uzstāšanās izpelnījusies plašu kritiķu atzinību un fanu rindas visā pasaulē. Viņas pārdoto ierakstu apjoms pārsniedz 40 miljonus.

Morisete sevi pierādījusi arī uz ekrāna un teātra skatuves, piedaloties seriālos “Sekss un lielpilsēta”, “Mākslīgais skaistums”, filmā “Dogma” un izrādē “Vagīnas monologi”. Tikko viņa beigusi filmēties savā pirmajā galvenajā lomā kā Silvija romāna “Radio Free Albemuth” ekranizācijā.

Pērn Morisete ar "Black Eyed Peas" hita “My Humps” parodiju kļuva par vienu no YouTube skatītākajiem videoklipiem ar 12 miljoniem apmeklējumu.

Pašlaik Morisete devusies festivālu turnejā pa Eiropu un būs sastopama Vācijā, Francijā, Dānijā, Nīderlandē, Norvēģijā, Lielbritānijā, Itālijā, Spānijā, Austrijā, Rumānijā un Turcijā. Plašāka informācija - www.alanismorissette.com.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu