Rasels atvainojas par nopludināto video ar «Lakers» komandas biedru Jangu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) debitants D'Endželo Rasels no Losandželosas «Lakers» vienības atvainojies par internetā nopludināto video, kurā viņa komandas biedrs Niks Jangs atzīstas savas līgavas krāpšanā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka atklātībā nonācis Rasela slepeni publicētais video, kurā viņš sarunājas ar Jangu. Tajā NBA debitants uzdeva komandas biedram vairākus jautājumus par saiešanos ar citu sievieti, turklāt Jangs nemaz nenojauta, ka tiek filmēts.

Pēcāk šis video tika nopludināts internetā un izcēlis jezgu «Lakers» komandā, turklāt tika vēstīts, ka šīs vienības spēlētāji no Rasela esot distancējušies un viņi debitantam vairs neuzticoties.

«Jūtos tik slikti, cik vien iespējams. Vēlos, kaut uzreiz spētu visu labot, taču to es nevaru,» izteicās Rasels, kuru pirms trešdienas mača savā laukumā pret Maiami «Heat» skatītāji izsvilpa. «Nav ne jausmas, kā šis video no mana telefona nonāca internetā.»

Rasels gan noliedza informāciju, ka viņa komandas biedri no viņa novērsušies, taču atzina, ka spēlētāji nav diezin ko priecīgi.

«Zinu, ka esmu zaudējis ikviena uzticību. Darīšu visu iespējamo, lai to atgūtu, jo tā nepieciešama komandai, kas vēlas cīnīties par uzvarām. Mums ir jāpaļaujas vienam uz otru,» izteicās Rasels, kurš šo video vairāk esot domājis kā joku, jo starp abiem spēlētājiem esot ļoti labas attiecības.

Tikmēr Jangs pirms trešdienas mača pret «Heat» nevēlējās iedziļināties savā privātajā dzīvē. «Domāju, ka man ar Raselu šī situācija ir jāatrisina privāti, medijus tajā neiejaucot.»

Pērn Jangs saderinājās ar austrāliešu mūziķi Igiju Azīliju.

Rasels šosezon 73 spēlēs vidēji iemetis 13,2 punktus, kā arī veicis 3,3 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 3,4 atlēkušās bumbas.

Kā ziņots, Rasels tika izraudzīts pagājušā gada NBA draftā ar otro numuru, kamēr ar ceturto numuru Ņujorkas «Knicks» vienība izvēlējās latvieti Kristapu Porziņģi.

Ar 16 uzvarām 75 spēlēs «Lakers» atrodas pēdējā vietā Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu