Sofija Kopola uzņems jaunu Īstvuda «The Beguiled» versiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu režisore Sofija Kopola uzņems jaunu 1971. gada filmas «The Beguiled» versiju, kino žurnālam «Variety» pavēstīja kāds viņas ģimenes loceklis. Oriģinālajā filmā galveno lomu atveidoja aktieris Klints Īstvuds. Viņš spēlēja ievainotu ASV dienvidštatu kareivi, kas pilsoņu kara laikā patvērās meiteņu internātskolā. Līdz ar viņa ierašanos skolā sākas intrigas.

Kopolas filmā spēlēs aktrises Nikola Kidmena, Kirstena Dansta un Ella Faninga. Ar Danstu un Faningu režisore strādājusi savās iepriekšējās kinolentēs.

Filmas producents būs Jorijs Henlijs, kurš sadarbojies ar Kopolu filmās «The Bling Ring» («Izredzētie») un «Somewhere» («Kaut kur»).

Kopola ir viena no pazīstamākajām sieviešu dzimuma kinorežisorēm un scenāristēm. 2003. gadā viņas filma «Lost In Translation» («Pazudis tulkojumā») saņēma prestižo «Oskara» balvu par labāko oriģinālo scenāriju.

2010. gadā viņa kļuva par pirmo amerikāņu sievieti, kas saņēmusi Venēcijas kinofestivāla galveno balvu «Zelta lauva». Viņa tika apbalvota par kinolenti «Somewhere».

Režisore Sofija Kopola (Sofia Coppola) un ktrise Emma Vatsone Kannu kinofestivālā
Režisore Sofija Kopola (Sofia Coppola) un ktrise Emma Vatsone Kannu kinofestivālā Foto: REUTERS/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu