Liftā iesprūdušajiem pircējiem kompensācijas nav izmaksātas (91)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Sestdien Latvijas Mobilie reportieri Mārtiņš un Jānis ziņoja par 17 cilvēkiem, kas iesprūduši jaunatvērtā tirdzniecības centra "Galleria Riga" liftā. Pēc negadījumā iesaistīto cilvēku sūdzības tirdzniecības centra vadība solījusi personīgi sazināties ar katru no tiem un divu dienu laikā izskatīt kompensācijas izmaksāšanu, taču, kā TVNET atklāja viens no negadījumā iesaistītajiem, lasītājs Jānis, pagaidām nekādas ziņas par to neesot saņemtas.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

"Tā kā liftu drošības sensori ir ļoti jutīgi, tad lifta apstāšanos varēja izsaukt jebkura straujāka pasažiera kustība. Šādi negadījumi ir notikuši un notiek arī citos darbojošos objektos – gan tirdzniecības centros, gan arī sabiedriskās iestādēs, piemēram, bankās, valsts iestādēs u.c.," paziņojumā TVNET raksta tirdzniecības centra direktors Arnis Veisbārdis, izsakot nožēlu, ka tas sakrita ar "Galleria Riga" atklāšanas pasākumiem.

"Viss notika pēc rīcības plāna procedūrām - līdzko cilvēki tika atbrīvoti no lifta, viņus sagaidīja "Galleria Riga" administrācijas pārstāvji, tai skaitā es. Mēs bijām iejūtīgi un uzklausījām viņu pretenzijas par radušos situāciju, un lūdzām uzrakstīt iesniegumus ar visu kontaktinformāciju, lai varētu sazināties ar viņiem personīgi. Mēs minējām, ka izskatīsim iespējas kompensēt šo nepatīkamo pārdzīvojumu tuvāko divu darba dienu laikā," turpina Veisbārdis.

Viņš norāda, ka "Galleria Riga" vadība ar īpašniekiem vienojusies - neatkarīgi no izmeklēšanas rezultātiem, visiem cietušajiem tiks izmaksātas kompensācijas. Sazinoties ar TVNET, lasītājs Jānis, kurš kā viens no 17 starpgadījumā iesaistītajiem ar sūdzību vērsās tirdzniecības centra informācijas daļā, atklāja, ka pretēji solītajam nekādas ziņas par kompensāciju izmaksu neesot saņemtas.

"Pagaidām viņi nekādu ziņu nav devuši, lai gan piektdien teica, ka divu dienu laikā visu nokārtos. Process ievilcies... bet viņi paši sev pieliks 17 kājas priekšā, ja neatbildēs mums," teic Jānis.

Pēc šā negadījuma liftu kompānijai "KONE" lūgts pārbaudīt visus tirdzniecības centrā esošos liftus, un šobrīd viss esot tehniskā kārtībā. "Ne tikai cilvēki, arī tehnika mēdz kļūdīties," rezumē "Galleria Riga" direktors.

Ja arī jūs redzat kādu satraucošu vai interesantu notikumu Latvijā, fiksējiet to ar savu mobilo telefonu un, izmantojot mobilo internetu, ātri un ērti atsūtiet to mums uz e-pasta adresi: reportieris@tvnet.lv. Labākajiem Latvijas mobilajiem reportieriem paredzētas arī iknedēļas balvas, mobilie tālruņi un bezmaksas internets telefonā.

Komentāri (91)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu